idezojelek

Teli lett a pantalló

Fekete-Győr András törölte posztját, miután még a saját kommentelői is erősen leszólták.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: Mónus Márton

Tetszik, nem tetszik, Fekete-Győr András Momentum-vezér folyamatosan jelen van a közéletben – a maga módján, persze: hergel, balhékat gerjeszt, provokál. Előremutató, nemzetépítő gondolatot még sosem hallottam tőle. Egy kommentelő őt magát is tájékoztatta erről: „Se mondanivalód, se ötleted nincs, felkészületlen, tehetségtelen és gerinctelen vagy. Más gond amúgy nincs veled.” Stimmel.
Miközben talán már a kormánypárti újságírók 2022-re tervezett letartóztatási parancsát fogalmazza a Szamuely népbiztosra hajazó ifjú, közösségi oldalán is igen aktív. Hétfő este például, az Orbán bizonyára örül az iszlamista tálibok győzelmének című posztjában azt írja, a magyar kormány gerincét olyan aljas emberek adják, akik most boldogok az Afganisztánban történtek miatt. „Vannak emberek – közli –, akik ilyenkor is képesek örülni. Akik az emberi gonoszság ilyen szintjére voltak képesek eljutni. Ők alkotják a mai Fidesz-kormány gerincét.”
Este hétre azonban az idézett sorok (melyeket még a saját kommentelői is erősen leszóltak) eltűntek a posztról. Elszállt a bátorság, teli lett a pantalló… Pártelnök úrtól egyébként sosem álltak távol a tenyérbemászó kijelentések – ellenkezőleg, a jelek szerint munkásságát mintha kifejezetten erre építené. (Képzeljük el miniszterelnökként!) Az sem javított az ázsióján, hogy néhány hónapja a Partizán című tévéműsorban hebegve csinált komplett hülyét magából (azóta csak Nemtudomkának nevezik). Lehet mondani, hozta magát.
Azt is ő mondta: „Politizáljunk úgy, hogy a választóink szemébe és a tükörbe egyaránt bele tudjunk nézni.” (Viccesebb Fegyőr-szöveget nem találtam a végére.)

(A borítóképen Fekete-Győr András látható. Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A baloldal elvenné a tanárok pénzét

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

A WEF az egyik legnagyobb veszély

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Elegünk van a sokszorosan leszerepelt politikai szereplőkből!

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Miért hanyatlik a kereszténység?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.