idezojelek

Családi erőszak

A Jobbik „néppártosodási folyamatának” legújabb állomásaként a minap szakszerű fojtófogással leterítettek egy férfit az ellenzéki előválasztásra készülő pártvezér gorillái.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

A Jobbik „néppártosodási folyamatának” legújabb állomásaként a minap szakszerű fojtófogással leterítettek egy kutyát sétáltató férfit Hajdúhadházon az ellenzéki előválasztásra készülő pártvezér gorillái. Szép, olajozott akcióról számolt be a sajtó, az előemberek összeszokottan dolgoztak, a kutyás férfi mukkanni sem tudott, miközben az ádámcsutkáját feltolták a füle magasságáig. Az előzmények után érdeklődő riporternek csak annyit sikerült megtudnia a kigyúrt atléták egyikétől, hogy ők Jakab Péter testőrei. (Kollégája szűkszavúbb volt, viszont választékosan trágár.) Maga Jakab Péter nem kívánt nyilatkozni, mindössze annyit közölt: neki az egész nép a testőre…

Miközben a rendőrség még vizsgálja, mi célból teperték le a Jobbik-vezér őrző-védői a kutyával korzózó embert, Sneider Tamás, a párt korábbi elnöke közösségi oldalán azt írta, a pórul járt férfi nem más, mint Rubi Gergely, a Jobbik volt országgyűlési képviselője. Régi csibész. Ő volt az, írja Sneider, aki „Vona Gábor 2018-as kampányában is többször megzavarta a kampányrendezvényeket, és egészen biztosan most is ugyanez történt”. Vagyis családon belüli erőszakkal állunk szemben: balhé, fenyegetés, fojtogatás stb. Milyen érdekes, hogy a Jobbik elnökét még a jobbikosoktól is védeni kell. Hogyan van ez? Elég vicces, hogy Jakab Parizeus Péter, a Jobbik proligarchája, a nép egyszerű fia, akinek a nép a testőre, testőrökkel jár a nép között.
Igazi lumpenproli-show.

Ezen el lehet nevetgélni, ám aki kicsit is ismeri a történelmet, azt is tudja, hogy hatalomra kerülve mi mindenre képesek ezek a vicces emberek.

Borítókép forrása: MTI/Kovács Tamás

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.