idezojelek

Dehogy bont – mószerol

Ha szavaznom kellene, ki az Országgyűlés legirritálóbb politikusa, Tordaira voksolnék.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Most, hogy a Fővárosi Törvényszék után minap a Kúria is megerősítette a Fővárosi Kormányhivatal döntését, miszerint a párbeszédes Tordai Bence jogellenesen építkezett Budapest egyik legdrágább részén, a II. kerületben, az ember azt gondolná, hogy a zsivány honatya már neki is kezdett a 150 millió forint értékű luxusvilla lebontásához. Netán elkeseredve kilépett az ingatlan emeleti ablakán.

Tordai Bencét azonban kemény fából faragták. Emberünk (akinek meggyőződése, hogy csupán politikai lejáratás áldozata) kesergés helyett harsány interjút adott a HírKlikknek, amelyben kendőzetlenül leleplezte a Fidesz népnyúzó politikáját. (Kifakadásában kimondatlanul is ott az ő koncepciózus meghurcoltatása.) A beszélgetésből megtudtuk, hogy a Fidesz elfáradt, kifogyott az ötletekből, amik eddig beváltak, immár nem működnek. „Ugyanazokat a sémákat ismétli újra és újra, a lejáratásoknak azonban egyre kisebb a hatásuk.” Vagyis a Fidesznek annyi, hiszen nem sikerült átfordítania a magyar társadalmat. Az emberek ugyanis az ostoba propaganda ellenére továbbra is hisznek a Nyugatban, az Európai Unióban és az észak-atlanti integrációban. Ő azt tapasztalja (gondolom, a zugluxusvillájából kitekintve), hogy Orbán Viktornak nem sikerült megtévesztenie az ellenzéki szavazókat a háborús riogatásaival. Tordainak egyébként szilárd meggyőződése (mintha az bárkit is érdekelne – P. Gy.), hogy Ukrajnába igenis kell fegyvert küldenünk, ha katonákat egyelőre nem is.

Ha szavaznom kellene, ki az Országgyűlés legirritálóbb politikusa, Tordaira voksolnék. (A női mezőny trófeáját is párbeszédes vinné, Tímea asszony.)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Csak a leadott szavazat számít

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

A porba alázott baloldali szavazó

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Vége az európai vakációnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A gyűlölet anatómiája

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.