Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

idezojelek

Parlamenti hajléktalanok

A törvény a képviselői tevékenység ellátásához szükséges budapesti tartózkodásra nyújt lakhatási támogatást, nem pedig magukat hajléktalannak füllentő fővárosi politikusoknak.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Visszaél az országgyűlési képviselők lakhatási támogatásával az LMP-s Bakos Bernadett és Csárdi Antal, valamint a momentumos Szabó Szabolcs – írja közleményében Novák Előd, sőt lemondásra szólítja fel a havi közel egymilliós juttatással ügyeskedőket. Igaza van. A Mi Hazánk alelnöke szerint a törvény a képviselői tevékenység ellátásához szükséges budapesti tartózkodásra nyújt lakhatási támogatást, nem pedig magukat hajléktalannak füllentő fővárosi politikusoknak. „A vidékieknek olykor indokolt lehet az ideiglenes szállás biztosítása – írja Novák –, de akik Budapesten laknak, azoknak nem. Még ha a magukat a templom egerének beállító honatyáknak szándékosan nincs is a tulajdonukban lakás. Mint például a több mint tíz éve honatyáskodó Szabó Szabolcsnak, akinek a vagyonnyilatkozata szerint egyhavi megtakarítása sincs.” (Szabó igazi irritáló figura. A füves-füttyös-tarhálós Juhász Péter Együtt-felekezetében kezdett, majd amikor megszűnt a brigád, átkéredzkedett az LMP-frakcióba. Ám ott csak három hónapot töltött – állítólag megrémült, hogy visszatér az alapító Schiffer András –, utána függetlenként vette föl a gázsit, majd a Momentumhoz szegődött, mert állítólag övék a jövő.)
Képviselői tekintély? Na ne kacagtassuk egymást! Tóth Bertalan volt MSZP-elnök néhány éve szemrebbenés nélkül vett fel tízmilliós támogatást az „orbáni diktatúrától”, hogy újabb családi házzal bővíthesse birodalmát. Nem pironkodott a nép egyszerű gyermeke, a Jobbik exvezére, Jakab Péter sem, amikor igénybe vette a leszólt csokot. Most meg ezek a „hajléktalanok”… Gerinc? Ugyan már!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.