idezojelek

Elszabadult elvűség

Gyakran azon merengek, mégis hogyan tervezi a tűzeszű Nyugat összefésülni a befogadást, a sokszínűséget és a multikulturalizmust.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: Yoan Valat

Vajon gondolnak-e arra a liberális Nyugaton, hogy a migránsáradattal járó iszlám terjeszkedés első áldozata maga a liberalizmus lesz? – teszi fel a kérdést a Mandineren megjelent cikkében Nagy Ervin filozófus, politikai elemző. Persze költői a szerző kíváncsisága, hiszen a tömegessé lett migrációval már jó ideje megérkezett az erőszakos iszlám, sőt látványosan megmutatta/megmutatja, nem kér abból a liberalizmusból, amelynek állandóan lángoló forradalmisága réges-rég átlépte az épeszűség határait. Mára inkább az a kérdés, képes lesz-e a nyugati civilizáció lemondani az elmebeteggé torzult liberalizmus trónjáról, vagy megy a lecsóba.

Elnézve aggasztó állapotukat, lecsó…

Gyakran azon merengek, mégis hogyan tervezi a tűzeszű Nyugat összefésülni a befogadást, a sokszínűséget és a multikulturalizmust. Élénken emlékszünk még a 2015-ös kölni „óévbúcsúztatóra”, amikor a város főterén több száz leányt és asszonyt molesztáltak felajzott kanmigránsok. Vagy vegyük a pávatollas pride-melegek találkozását a nagytermészetű bevándorlókkal… Például amikor a linzi pride felvonulóira támadt egy harmadik világbeli beindult legényegylet. (A felháborodott közvélemény az affér után azt feszegette, miért nem siettek a járókelők az áldozatok segítségére? Mások arra keresték a választ, hogyan juthattak be a migránsok az országba. Utóbbi persze hülye kérdés volt – mert beengedték őket.)

Jut eszembe, a mi Nyugat-majmoló Momentumunknak is az az elképzelése, hogy – hatalomra kerülvén – a migránsok mellett a melegeknek is a hóna alá nyúl. Már csak elegendő elhülyült választót kell toborozniuk.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.