Haladnak a kórral

Nemrég olvastam, hogy a katalán Gironában harcos állatvédők úgy döntöttek, ki kell szabadítani a tyúkokat a szexrabszolgaság (vagyis a kakas) alól.

2019. 10. 01. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szexuális forradalom nem ismer határokat. Nemrég olvastam, hogy a katalán Gironában harcos állatvédők úgy döntöttek, ki kell szabadítani a tyúkokat a szexrabszolgaság (vagyis a kakas) alól. Merthogy, érvelnek, szegény tojók önmaguk képtelenek elmenekülni az örökké bujálkodni vágyó kakasok elől, akik gyakran külsérelmi nyomokat is okoznak nekik. Egyébként sem fair, hogy a tyúk beleegyezését nem kérik ki az együttléthez. Van, ahol már külön is választották a kakasokat és a tojókat a baromfiólban, így véve elejét a szexuális erőszaknak.

Szívemből szól a konzervatív kommentelő: „Én inkább ezeket a hispán állatvédőket tartanám baromfiólban… Az eltévelyedett skandinávokra régen keresztet vetettem, ők menthetetlenek – de hogy már a macsó spanyolok is itt tartanak... Őrület!”

Eközben a babafrontot is elérte a revolúció. Mi is megírtuk, hogy a Mattel játékgyártó cég minap gendersemleges Barbie babákat dobott piacra. (Állítólag évek óta kritizálták őket, hogy a hagyományos Barbie babák nem tesznek jót a mai gyerekek lelkivilágának.) A cég most újradefiniálta a babázást, a jövőben a figuráknak nem lesznek egyértelmű férfi vagy női jegyeik. „A gyerekjátékok kultúránkat tükrözik, és ahogy a világ egyre befogadóbbá válik, szükségét éreztük, hogy címkék nélküli babákat készítsünk” – nyilatkozta a cég babadizájnügyi alelnöke.

Be vagyunk kerítve, híveim!

Azért itt is találtam egy támogatható hozzászólást: „Felkaroltok mindenféle deviáns baromságot, megpróbáljátok ráerőltetni egészséges lelkületű emberekre, aztán meg csodálkoztok a közutálaton” – írja egy hagyománytisztelő kommentelő. Vagy ahogyan odaát mondanák, egy lemaradt mucsai.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.