Tenerifén képviseli választóit

Jókat szokott nyilatkozni Tóbiás József szocialista országgyűlési képviselő, expártelnök és éhségmenetelő. Ezúttal is jókat mondott az őt kérdezgető Blikk-riporternek.

2019. 07. 26. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jókat szokott nyilatkozni Tóbiás József szocialista országgyűlési képviselő, expártelnök és éhségmenetelő. (Legveretesebb szózatára máig emlékszem: a 2014-es önkormányzati voksolás előtt egy sajtótájékoztatón ezt mondta: „Ez a választás az emberekről fog szólni.” Ez nagyon megfogott.)

Ezúttal is jókat mondott az őt kérdezgető Blikk-riporternek. A kolléga arról érdeklődött, miért költözött el családostul az innen 3800 kilométerre fekvő Kanári-szigetekre (konkrétan Tenerifére). Nem macerás az Atlanti-óceán mellől bejárni a Kossuth térre? Tóbiás elmagyarázta, gyermekének légúti problémái miatt kellett odaköltözniük; az orvos javasolta, hogy válasszanak valami jó helyet, ahol tiszta a levegő. (Gondolom, latolgatták, a Szabadság-hegyre vagy Mátraházára menjenek-e, végül a Kanári-szigetek mellett döntöttek.)

Szerencsére nincs gond a munkájával (az 1,38 millió forintos képviselői állással) sem, nyugtatta meg Józsink a riportert, a fontos eseményekre, szavazásokra haza szokott jönni. (Gondolom, ha újabb éhségmenetet szerveznek, arra is hazaugrik.) Mellesleg Teneriféről is kiváló rálátása van mindenre. Főleg a festői óceánra…

A család kinti mindennapjairól Tóbiás felesége, Rába Tímea, az egykori szépségkirálynő szokott tudósítani közösségi oldalán. Tőle tudjuk, hogy Tenerife egy álom, ahol sosincs tél, örökké süt a nap, egész évben lehet fürödni. Remekül érzik magukat, sokat vannak az óceánparton, pálmafák alatt. A helyiek kedvesek, vidámak, szeretik a külföldieket. (Nyilván Józsit is.)

Reméljük, a gyermek állapota is javul, igaz, erről nem találtam bejegyzést a fürdőnaplóban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.