Nem. Nem. Nem. Nem. Nem. Soha!

Orbán Viktor nemrég gyermekvédelmi népszavazást hirdetett, de valójában ez a XXI. század népfelkelése, a normalitás, a józan ész, az élni akaró élet valóságának szabadságharca.

Ágoston Balázs
2021. 07. 26. 9:00
null
Budapest, 2021. július 24. A 26. Budapest Pride résztvevői vonulnak az Astoriánál 2021. július 24-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ősi szkíta hagyomány, így tehát magyar szokás is, hogy a közösségben körbehordozott véres kard hívta hadba a fegyverforgatókat. Később keresztes hadjáratot, népfelkelést hirdettek királyaink a ránk törő ellenséggel szemben. Háborúban mindenkire szükség van, mindenkinek ki kell vennie részét a honvédő harcokból.

Most is, amikor ismét háborúban állunk.

Orbán Viktor nemrég gyermekvédelmi népszavazást hirdetett, de valójában ez a XXI. század népfelkelése, a normalitás, a józan ész, az élni akaró élet valóságának szabadságharca a sátán most épp válogatott aberrációkkal támadó, gyermekeinket mérgező, jövőnket pusztító halálos diktatúrája ellen.

Nincs hová hátrálnunk. A gyomorforgató, perverz őrület utódainkat akarja elrabolni beteg vágyak szolgálatára, az élet eltaposására. Ha vigyázó szemünket a Lajtán túl terpeszkedő irtóztató tébolydára vetjük, akkor azt látjuk, hogy emberi voltukból kivetkőzött, személyiségzavaros szörnyetegek hirdetik önnön betegségük nagyszerű, nemcsak elfogadandó, hanem támogatandó és ünneplendő voltát. Azt látjuk, hogy érzékenyítést hazudva a halált az élet folytonosságával egyenértékűnek, sőt már felsőbbrendűnek hirdetik.

Azt látjuk, hogy pszichiátriai gyógykezelésre szoruló szerencsétlenek mentális betegségüket személyes szabadságuk kiteljesedéseként élik meg, és azt másokra is rá akarják erőszakolni. Azt látjuk, hogy a személyiségek széthullásából, a lelkek sérültségéből, a félresiklott nyomorúságból és a mindezekből kilobbanó életgyűlöletből ideológiát gyúr a kénköves, feneketlenül fekete alvilág, és ezen új szexuálbolsevista terrorizmus immár a legvédtelenebbeket veszi célba, gátlástalanul kiragadva a gyermekek nevelését a családok kezéből.

A Nyugat beteg. A Nyugat hátborzongató őrült öntudattal a halálába rohan. A Nyugat el akar pusztulni. Legyen, ha így akarja. De mi oldjuk el magunkat a végzettől! Mi ne táncoljunk a hamelni patkányfogó halálos furulyaszavára! Mi maradjunk magyarok, maradjunk jövőt teremtő férfiak és nők! Maradjunk normálisak!

Ezért kell ismét népfölkelőkként háborúba mennünk. A küzdelem vállalása elemi nemzeti és családi érdek, és amelynek öt kérdésére minden becsületes, ép lelkű, józan ember határozott nemmel válaszol.

Mert ebben a harcban nincs kiegyezés, nincs egyrészt-másrészt megközelítés, nincs kétféle lehetséges álláspont, fenyegetőzzön, zsaroljon bár beteg gyűlölettel az Európai Unió jogrendjét gátlástalan puccsal elpusztítani igyekvő, Eurokolhoz-diktatúrát építő Brüsszel, provokáljanak, buzdítsanak bár a népszavazás, azaz az önvédelem bojkottjára az emberellenesség bűnébe szemlátomást kéjjel merülő moslékkoalíciós epizodisták. Világosan, határozottan adjuk értésére az infernális fertő külföldi ügynökeinek és az önvédelmi harcot máris hátba támadó magyarországi hazaáruló ágenseinek, hogy aki beteg vággyal nyúl a gyermekeink felé, annak kezét bizony kíméletlenül el fogjuk lökni.

Nem, nem támogatjuk, hogy köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyerekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetők legyenek nemi átalakító kezelések.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg.

Hadba megyünk a véres kard hívására, megvívjuk a háborút, és megvédjük magunkat, a gyermekeinket, a magyar, keresztény, normális Magyarországot. Most és mindörökké.

A szerző újságíró

(Borítókép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.