idezojelek

Az amerikai genderharcos újra lecsapott a Biden-adminisztrációra

A CPAC Hungary a konzervatívokat emlékezteti világszerte, hogy nincsenek egyedül az elborult ideológia erői elleni harcban.

Andy Harris avatarja
Andy Harris
Cikk kép: undefined

A woke ideológiával átitatott amerikai politikai csatatéren, ahol a politikai korrektségnek való megfelelés gyakran felülírja a józan ész szempontjait, Andy Harris, Maryland kongresszusi képviselője egy egyszerűnek tűnő kérdést intézett Joe Biden oktatási miniszteréhez: „Egyetért-e azzal, hogy a biológiai nők mások, mint a biológiai férfiak?” Ez az a fajta kérdés, amire egyértelmű választ kellene kapni, nem igaz? A demokrata politikus válasza – vagy inkább annak hiánya – azonban aláhúzza Bidenék genderideológia iránti megszállottságát. Ez a kormányzat a realitás elismerése helyett a fikciókat helyezi előtérbe.

De ez csak a jéghegy csúcsa a Nyugaton. A woke az amerikai társadalom minden területét áthatja, az oktatástól az egészségügyig, a sporttól a jogalkotásig. Andy Harris, aki a kongresszus magyarországi képviselőcsoportjának társelnöke, józan harcosként küzd a mai világ abszurditásainak térhódítása ellen. 

Haditengerészeti veteránként kritizálta a védelmi minisztérium eltorzult prioritásait, ahol a transzneműek műtétjeinek finanszírozása elsőbbséget élvez a védelmi rendszer fejlesztése és az amerikai állampolgárok megóvása helyett. De nem csak a védelmi kérdésekben húzza meg a határt az ilyen őrültségekkel szemben. Harris határozottan védelmezi a női sportokat, ahol a transznemű, biológiailag férfi sportolók igyekeznek dominálni, és nem hajlandó tétlenül nézni, hogy ezeket a különbségeket a befogadás nevében félresöpörjék.

Hangos ellenzője az egyenlőségi törvénynek, egy olyan jogszabálynak, amely 

a diszkrimináció elleni pajzsnak álcázza magát, de valójában az ideológiai konformizmus kikényszerítésének trójai falovaként szolgál.

Harris képviselő úr magyar származása iránytűként szolgál, világnézetére és az azért való kiállására magyar és más konzervatív közösségek példaként tekintenek. Nem csoda, hogy ő lesz az egyik előadója a CPAC Hungarynek, ahol a világ minden tájáról érkező vezetők találkoznak, hogy felvegyék a harcot a woke ideológia ellen, és lecsapolják a mocsarat Brüsszelben és Washingtonban. Andy Harris még az Alapjogokért Központnak küldött videóüzenetében is kifejezte, hogy kiáll Magyarország mellett a közös értékekért folytatott harcban. 

A CPAC Hungary a konzervatívok gyülekezési kiáltványaként szolgál világszerte, emlékeztetve őket arra, hogy nincsenek egyedül az elborult ideológia erői elleni harcban. 

Magyarország a CPAC Hungaryvel a konzervatív hangok európai világítótornyává vált, hiszen kulcsfontosságú ország vagyunk a konzervatív értékek megőrzésében és az ideológiai szélsőségek térhódításával szembeni küzdelemben. Hazánk szöges ellentétben áll a politikai korrektség és cenzúra fojtogató légkörével, amely jelenleg Brüsszelt jellemzi. 

 

Az írást az Alapjogokért Központ szíves közreműködésével közöljük

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.