Rúzsa Magdi vallomást tett az anyaságról +videó

A második résszel folytatódik Rúzsa Magdi és Sipos Lilla közös, a Fisher-Price jóvoltából megszületett videósorozata, az Anyu Akadémia. Ebben az énekesnő őszintén mesél saját anyai élményeiről, tapasztalatairól, felismeréseiről és beszélgetőpartnerével, Sipos Lilla pszichológussal együtt valós, életből vett példák bemutatásával adnak kapaszkodókat az apáknak és anyáknak, hogy szorongások, félelmek nélkül oldják meg a különböző szülői feladataikat.

2024. 04. 17. 12:30
Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi őszintén beszél családjáról és az anyai kihívásokról, félelmekről. Fotó: Képernyőkép - YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A beszélgetések azokat a fontosabb témaköröket érintik, amelyek folyamatosan feladják a leckét a kezdő szülőknek. Közéjük tartoznak az altatással, az evéssel, a babák fejlesztésével, a büntetéssel és jutalmazással, az anyai ösztönökkel, a szeretet és a bizalom kifejezésével, a dackorszak kezelésével, a neveléssel, a szabályok betartásával és a játékkal összefüggő kihívások. Rúzsa Magdi gyerekei kapcsán elmondja, a korai időszak nagyon stresszes volt.

Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi őszintén beszél az anyaságról és az ezzel járó kihívásokról. Fotó: Képernyőkép/Youtube

Az énekesnő korábban elmondta, hogy nála már az anyaság az első, nem a karrier. Rúzsa Magdi családi életébe, az ezzel járó örömökbe és kihívásokba rajongóit is bevonja, a hétvégén például azt láthattuk, hogyan ment a három kicsivel misére.

A ma megjelent epizód a gyereknevelés örök neuralgikus pontját, az etetés, az evés témáját járja körbe. Az epizódokat az énekesnő Youtube-csatornáján tudják követni.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.