Rúzsa Magdinál az anyaság már megelőzi a karriert

Rúzsa Magdi a napokban dupla koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában, aminek kapcsán egy videóüzenetben osztotta meg érzéseit a követőivel.

Forrás: Index2024. 02. 23. 12:00
Rúzsa Magdi
Fotó: Facebook / Rúzsa Magdolna
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Artistákkal, művészekkel és meglepetésvendégekkel tűzdelt dupla koncertre készül Rúzsa Magdi, aki a nagy nap előtt az Instagram-oldalán szólt követőihez, elmondása szerint ugyanis mindenképp el szerette volna mesélni, hogyan is jutott el oda, hogy összerakja a február 22-én és 23-án látható show-t – szúrta ki az Index.

Rúzsa Magdi énekesnő
Rúzsa Magdi a színpadon. Forrás: Facebook/Rúzsa Magdolna

Rúzsa Magdinak az éneklés mellett az utóbbi években más feladata is akadt, ugyanis az énekesnő hármas ikreknek adott életet.

Amióta megszülettek a gyerekeim, azóta elsősorban anya lettem, és minden csak azután következik. Mellette nagyon igyekszem jelen lenni és dolgozni, de azért most egy kicsit minden más

 – mesélte a videóüzenetében Rúzsa Magdi.

Kifejtette, a hatalmas show előkészületei sok munkát igényeltek, és többször is úgy érezte, elbizonytalanodik, hogy valóban képes lesz e mindezt véghez vinni.

– Valahogy valami történt, ami miatt kicsit elbizonytalanodtam ebben az egészben. Miközben önmagamat is kerestem és azt, hogy vagyok-e én még egyáltalán ott, van-e létjogosultságom, tudok-e még egyáltalán színpadon álló ember lenni, aközben egy picit elvesztem. Azt sem tudtam, hogy mit akarok csinálni az Arénában, és hogy mi fog történni. Talán ezek azok a legmélyebb pillanatok, amikor hiszek abban, hogy a Jóisten ad egy fényt, ami megmutatja, hogy hogyan tovább – fogalmazott, majd hozzátette, ez lesz élete legőszintébb produkciója.

 

Borítókép: Rúzsa Magdi (Forrás: Facebook/Rúzsa Magdolna)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.