Megkeresztelték Rúzsa Magdi ikreit + fotók

Az énekesnő eddigi élete legszebb napjának nevezte ezt a vasárnapot.

Forrás: Origo2022. 09. 26. 9:03
Rúzsa Magdolna
Budapest, 2015. május 26. A Világ Magyarságáért mûvészeti elismeréssel kitüntetett Rúzsa Magdolna énekes az V. Magyar Világtalálkozó megnyitóján a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban 2015. május 26-án. A programsorozat konferenciákkal, kulturális és szórakozató programokkal is várja az érdeklõdõket május 31-ig. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkeresztelték vasárnap Rúzsa Magdi hármas ikreit, amiről az énekesnő az Instagramon osztott meg egy lapozható bejegyzést – írja az Origó. 

Lujza, Keve és Zalán elindultak a keresztség útján. Peregrin atya szertartása örökre megmarad a szívünkben. Eddigi életem egyik legszebb napja a mai

– írta a képek mellé.

 

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Rúzsa Magdolna (Fotó: MTI/ Balogh Zoltán)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.