Bertha Szilvia: Az Orbán-gyűlölet lett a Jobbik egyetlen stabil programpontja

Az, hogy évekre visszamenően kerülnek ki hangfelvételek jobbikos politikusokról, jól mutatja a mostani Jobbikon belüli viszonyokat, kapcsolatokat – hívta fel rá a figyelmet Bertha Szilvia Értünk Értetek Egyesület elnöke az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A Jobbik volt országgyűlési képviselője szerint az ellenzéki párt eljutott oda, hogy az Orbán Viktort és támogatóit gyűlölő szervezetté vált és ennek rendel ma mindent alá. Az újabb nyilvánosságra került, a nyugdíjasokat sértő felvétel kapcsán elmondta, bármelyik társadalmi réteget bántani – még ha színfalak mögött is történik – nem kifizetődő stratégia.

Forrás: ECHO TV2019. 02. 14. 15:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bertha Szilvia kiemelte, már az jól mutatja, hogy mivé fejlődött a Jobbik, hogy még 2014 előtt őt is megpróbálták besározni egy zsarolási kísérlettel.

A volt országgyűlési képviselő biztosan nem tudja, de vannak gyanúi arról, hogy kik készítették a „bajtársakról”, a jobbikos politikusokról készült hangfelvételeket.

Tóth Kriszta műsorvezető azon kérdésére, hogy mi a Jobbik igazi arca, Bertha Szilvia elmondta, most nincs arca a Jobbiknak, két éve sem lehetett megmondani, hogy hol állnak, ők a napi nyereséget próbálják bekasszírozni, de azt is rosszul csinálják, folyamatos lejtmenetben vannak.

Arra a kérdésre, hogy Sneider Tamás Jobbik-elnöknek le kellene-e mondania a volt jobbikos képviselő úgy vélte, először azt kellene eldönteni, hogy mit is akarnak, de azt látni, hogy az ellenzéki párt tagjai nem tudják eldönteni, merre menjenek, az egyetlen, amit következetesen kommunikálnak, hogy bármit tesz és mond a kormány az ellene való uszítás a lényeg. Ez az egyetlen stabil programpontjuk – tette hozzá.

A legutóbbi kiszivárgott hangfelvétel szerint a Jobbik médiaalapítványának kuratóriumi elnöke a párt időskorú szimpatizánsait Far-hát kommandónak, hülye nyugdíjasoknak nevezte. Bertha Szilvia az újabb botrányra reagálva kijelentette, nagyon visszatetsző és nem kifizetődő stratégia bármely társadalmi réteget bántani és szidalmazni.

A teljes beszélgetést IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.