Ha a magyar anyák szülnek, az maga a középkor

Kampány van, öntik a pénzt.

Nagy Árpád
2019. 02. 27. 14:57
null
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az EP-kampány finisében, nem titkoltan „edukációs” szándékkal, új (humoros?) műsort indított az ellenzékbarát média, amelynek műsorvezetője súlyos, politikai gondolatoktól terhes és humortalan interjút adott egy internetes portálnak.

Amit tudni lehet és kell a műsorról (Heti dörgés Villám Gézával – Comedy Central), azt az illetékes elvtárs, Szabó Gál András tollba is mondta.

Mivel klasszikus, idézzünk tőle, hogy képünk lehessen a műsorról: – „Orbán Viktor szintén olyan figura, akivel nem nagyon lehet viccelődni. A politikája abszurditásával igen,...” -

„Amúgy sem szólhat az egész műsor arról, hogy a Fideszt fricskázzuk fél órán keresztül, mert az is csak egy öncélú hülyeség lenne. Ezt megpróbáljuk ellensúlyozni showbiznisz, nemzetközi és tudományos hírekkel.”

Végül egy számomra gyomorforgató, a magyar anyákat diszkrimináló gondolat: – „Ahelyett, hogy az egyik túlnépesedett országból beengednénk embereket, azt hirdetjük (értsd, hirdeti a kormány – a szerk.), hogy magyar anyák, szüljétek tele a Kárpát-medencét? Ez maga a középkor.”

Ezen felül megtudtuk azt is az interjúból, hogy ideológiai nézeteltérések még soha nem voltak a csapatban, amelyik a műsort készíti.

Értem. Kampány van, öntik a pénzt, kezdeni kellett vele valamit, ha már a ballib pártoknak nem megy.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.