Csörte: Gyurcsány adatgyűjtésbe kezdett

Nincs jó hete a Jobbiknak, hiszen sorra lépnek ki az emberek a pártból, köztük az egyik alapító is. Egymásnak feszült az MSZP és a DK. Előbbi azzal vádolja a másik pártot, hogy tagokat csábít el tőlük. Közben Gyurcsány Ferenc konzultációt indított, hogy az emberek mondják meg, hogyan is fogjanak össze az ellenzéki térfélen. Előtte viszont uniós költségvetés, hiszen nem sikerült közös nevezőre jutni legutóbb.

Forrás: Hír TV2020. 02. 27. 13:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A műsorvezető M. Dobos Marianne beszélgetett Szakonyi Péterrel, a Napi.hu főmunkatársával, Závecz Tiborral, a Závecz Research alapító-ügyvezetőjével, Gajdics Ottóval, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztőjével és Mráz Ágoston Sámuellel, a Nézőpont Csoport igazgatójával.

Az Európai Unió költségvetési kérdéseit nem sikerült tisztázni, hiszen ha nem eldöntött az összeg, annak szétosztása is kérdéses. Orbán Viktor nemzeti konzultációt hirdet. Gyurcsány Ferenc pedig egy sajátos, ellenzéki szavazókhoz intézet, ha úgy tetszik, adatgyűjtésbe kezdett. Ezzel kapcsolatban a következőket mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport igazgatója:

„Gyurcsány Ferenc a modern politika eszközeit maximálisan kihasználva, de szerintem a választóit egy ici-picit megtévesztve, az apró betű legapróbb betűi közé elrejtve, próbál adatokat gyűjteni, hogy akkor, amikor eljön a nagy nap, 2022. áprilisában, akkor majd direkt marketinggel meg tudja szólítani ezeket az embereket.”

A Závecz Research alapító-ügyvezetője, Závecz Tibor hozzáfűzte:

„Ha az tiszta, hogy ki kezeli ezeket az információkat – mert ezek szerint ez tiszta – akkor mindenki szépen eldönti azt, hogy megadja-e az információkat vagy nem adja meg.”

Ami az MSZP párttagok DK-ba való átigazolását illeti, szintén szóba került a műsorban.

Az újabb problémás budapesti parkolási ügyek kapcsán Závecz Tibor a következő kijelentést tette: „Minden ilyen cég így működik, hogy hajszolják az ott dolgozókat abba bele, hogy minél inkább büntessenek. Szerintem ez Budapesten, vidéken és mindenhol így van.”

Majd egyből kérdezett is közbe a műsorvezető M. Dobos Marianne: „Akkor ez normális?”

Amire következő válasz érkezett: „Azt nem mondom, hogy normális, csak így működik. Tehát én nem tartom annak.”

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.