Félrenyalta a bélyeget a Jobbik elnöksége

László Imre a Mein Kampf két fejezete között biztosan megnézi a postaládáját.

2020. 08. 19. 14:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hogyan készül a második hullámra a stadionkormány? – teszi fel sajtóközleményében a kérdést a Jobbik rettenthetetlen elnöksége. Azt írják: „A milliárdos beruházásokat grandiózus látványtervekkel népszerűsítik, arról azonban mélyen hallgat a kormányzat, hogy hogy áll a több mint egymillió ember ellátására beígért újbudai szuperkórház.”

Na most, van olyan, hogy a megcímzett levelet a postás rossz postaládába dobja be. Olyan is van, hogy rossz címre állítják ki a levelet. A Jobbiknál vélhetően félrenyalták a bélyeget. László Imre, Újbuda DK-s polgármestere több interjúban is világossá tette, hogy pazarló és felesleges beruházásnak tartja az Újbudán felépítendő szuperkórházat. Tehát, a szuperkórház ügyében a mélyen tisztelt Jobbiknak nem a kormánynál kell kopogtatnia. Szinte biztos, ha az illetékes elvtárs, László Imre postaládájában landol a levél, akkor a polgármester a Mein Kampf két fejezete között megnézi, mit dobtak be aznap. Nyilván a válasz sem fog sokáig késni. Reméljük László Imre a válaszlevélbe Mengelét nem fogja belekeverni...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.