Az MSZP elnökének sikerült úrrá lennie a káoszon

Tóth Bertalan megfejtette a megfejthetetlent, leleplezte a csok nevű titkos összeesküvést.

Forrás: pestisrácok.hu2021. 02. 03. 7:36
TTH Bertalan
Budapest, 2020. március 24. Tóth Bertalan, az MSZP elnöke felszólal a koronavírus elleni védekezésrõl szóló törvénytervezet általános vitáján az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. március 24-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A családi otthonteremtési kedvezmény zavaros és átláthatatlan, mert nem tudjuk, hogy mikor és milyen feltételekkel lehet igénybe venni” – háborodott fel az MSZP elnöke, Tóth Bertalan még 2016-ban. Ebből kifolyólag meg sem szavazta azt a parlamentben.

Az MSZP elnökének öt esztendő megfeszített munkájával, vért verejtékező szellemi küzdelmével sikerült úrrá lennie a káoszon, megfejtenie a megfejthetetlent, lelepleznie a családi otthonteremtési kedvezmény, csok nevű titkos összeesküvést. Ennek örömére ő maga is fölvette a tízmilliós állami támogatást – írja a PestiSrácok.hu.

Fotó: PestiSrácok.hu

Ezután nem firtatták többé, hogy a csok csupán a gazdagoknak jó, a pórnépnek mily nehéz hozzájutnia. Azt sem hirdették, hogy Tóth Bertalan „nem”-et nyomott a parlamentben, majd mégis ott tolongott az állami trezornál.

Egyetlenegy csokos témához viszont makacsul ragaszkodik és ragaszkodni fog a szocialista párt – a következetesség jegyében. Nevezetesen: Varga Judit igazságügy-miniszternek hogy volt képe fölvenni a csokot? Hogy merészelte 2017-ben (még nem közszereplőként) igényelni a tízmilliót?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.