időjárás 22°C Hella 2022. május 27.
logo

Márki-Zay szerint a vidéki fideszesek egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni

Forrás: mandiner.hu
2021.03.24. 18:58
Márki-Zay szerint a vidéki fideszesek egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni

Leépült szellemi színvonalú embereknek minősítette a fideszeseket az ellenzéki polgármester – írja a Mandiner.hu.

– Az egyébként a Fidesz leépülésének egy nagyon komoly szindrómája, hogy milyen szellemi és erkölcsi színvonalú embereket tudott az elmúlt években bevonzani – mondta Márki-Zay Péter a közösségi oldalán közzétett videójában.

A vidéki Fidesz-szavazókról így vélekedett Hódmezővásárhely polgármestere: – Ha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.

Márki-Zay Péter
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

„A krumplilóbálás, a füstgránátozás és az újságírók fenyegetése után itt az újabb műsorszám. Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt-jelölt úr a Fidesz-szavazókat minősíti. Több mint 3 millió embert” – reagált Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára Márki-Zay kijelentésére.

A Hír TV készített egy montázst, amelyben ellenzéki politikusok gyalázkodó véleményeit mutatja be. Márki-Zay Péter mellett feltűnik Fekete-Győr András, valamint Bangóné Borbély Ildikó is.

A videót itt tekinthetik meg:

„Nagy a verseny, hogy ki lesz Gyurcsány legjobb tanítványa”

„Nagy a verseny a baloldalon, hogy ki lesz Gyurcsány Ferenc legjobb tanítványa” – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán, majd hozzátette, hogy ebbe a megmérettetésbe egyre több növendék nevez be. Hollik István azt követően fejtette ki véleményét, hogy Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely baloldali polgármestere a jobboldali szavazókról tett gyalázkodó kijelentéseket.

A cikk ITT olvasható tovább.