Felélesztené a halálkampányt a baloldali tanácsadó

Ismét nagyot ment Nagy Attila Tibor baloldali tanácsadó, ezúttal az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A politikai elemző arra buzdított, hogy a baloldal használja fel a járványban elhunytakat politikai céljai elérésére.

Forrás: 888.hu2021. 07. 03. 10:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márciusban a Pesti TV Polbeat Pankráció című adásában a baloldali tanácsadó arról értekezett, hogy egy baloldali párt akár maga mellé is állíthatja a koronavírus áldozatainak több tízezer hozzátartozóját.

A baloldali tanácsadó még azt is kiszámolta, 200 ezer gyászolóval már egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni. Akkor azt mondta, a baloldal egyelőre „nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból fakadó fájdalmat”.

Nagy Attila Tibor ismét elővette morbid elképzeléseit, ezúttal az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

– Azon gondolkodom, hogy mikor szerveznek már tüntetést a szegények érdekében, vagy mondjuk az elhunytak emlékére például. Tehát énnekem van egy olyan érzésem, hogy az ellenzék nem minden magas labdát csap le megfelelően, tehát itt még van javulnivaló

– fogalmazott.

Csak hogy értsük: a baloldali elemző szerint az elhunytak és a gyász egy „magas labda”, amit az ellenzék nem tud „lecsapni”, vagyis nem tudja politikai céljai elérésére fordítani a járványban elhunytakat.

A halálkampány egyébként visszatérő elem volt a baloldal politizálásában az elmúlt másfél évben.

Arató Gergely Gyurcsány-párti országgyűlési képviselő 2020. május 19-én az ATV Reggeli start című műsorában beszélt a koronavírus szövődményeiben meghaltakról, majd kijelentette: sajnos ebben a számban sem áll rosszul az ország.

A DK pedig mindent megtett annak érdekében, hogy aláássa a keleti vakcinák iránti bizalmat.

Aztán ott volt Krekó Péter, a Soros György által pénzelt Political Capital vezetője, aki arról értekezett a Politicónak adott interjújában, hogy „az emberek oltási hajlandóságának aláásása politikai következményekkel járhat Orbán Viktorra nézve”.

A gondolatmenet szerint tehát a Gyurcsány vezette baloldalnak el kell bizonytalanítania az embereket a vakcinákkal kapcsolatban.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: YouTube/ÚTV

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.