Hollik István: Támogassák a kétszázezer forintos minimálbér tervét!

A politikus arra szólított fel, hogy minél többen töltsék ki a legújabb nemzeti konzultációs kérdőívet és támogassák a javaslatot.

2021. 07. 11. 18:18
null
Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója Forrás: FACEBOOK (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Töltsék ki minél többen a nemzeti konzultációs kérdőívet és támogassák a kétszázezer forintos minimálbér tervét! – erre szólított fel Hollik István vasárnap az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában. A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: amikor a baloldal volt hatalmon, a fizetések alig nőttek, sőt több százezer embertől elvettek egyhavi bért is.

– A baloldal kormányzása idején, nyolc év alatt mindössze 23 ezer forinttal nőtt a minimálbér, az elmúlt tíz évben viszont a duplájára emelkedett

– emlékeztetett a kormánypárti politikus, hozzátéve: „itt nem állhatunk meg”.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója
Forrás: Facebook

Hollik István elmondta, hogy a Fidesz–KDNP támogatja a minimálbér gyors és jelentős emelését, ugyanis úgy gondolják: Magyarország megerősítését ezzel kell kezdeni.

– Csak ez biztosíthatja, hogy a gazdasági növekedésből ne csak a vállalatok, hanem a magyar emberek is részesüljenek

– szögezte le a fideszes politikus, aki jelezte: ez a kérdés is része a nemzeti konzultációnak.

Mint ismeretes: megkezdődött a tizenegyedik nemzeti konzultáció, aminek a kérdései a minimálbér szintjét, a családtámogatásokat, a migrációt, a hitelmoratóriumot és az adókat is érintik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.