Az alaptanterv részévé tennék az LMBTQ-propagandát a Soros-szervezetek

A mindenki által jól ismert Soros-szervezet, a Háttér Társaság 2010-ben egy „LMBT érzékenyítő, oktatás” című kiadványt jelentetett meg, amelynek létrejöttéhez az Európai Bizottság is hozzájárult – írja közösségi oldalán Rétvári Bence államtitkár.

Forrás: Facebook2021. 07. 24. 13:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán közölte: az anyag részletesen foglalkozik azzal, hogy miként tennék az LMBTQ-propagandát a tanterv részévé. A politikus leírja, hogy a dokumentum szerint a földrajz órákon fontos lenne, hogy a diákok ismereteket szerezzenek, az LMBTQ-emberek geográfiai elhelyezkedéséről, mozgásáról.

Ugyanakkor az ének, a rajz és a művészettörténet tantárgyakat sem kerüli el az érzékenyítés, mivel hangsúlyossá tennék az erotika és a pornográfia képeken való megjelenését, valamint a női és a férfi test (akt)fotókon, festményeken való megjelenítését. Emellett médiaismeret és vizuális kultúra órákon megjelenne a meleg témájú műsorok és filmek elemzése, valamint a képi és szöveges tájékoztatás is.

A Háttér Társaság a kiadványban azt is kifejti, hogy jó módszernek tartja, hogy bizonyos LMBTQ tematikájú filmeket dolgozzanak fel a fiatalok, és egyből saját honlapjukra hívja fel a figyelmet, ahol bőséges a filmkínálat. Különösen érdekesnek tartják a meleg középiskolásokról készült filmeket

– közölte Rétvári Bence, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a dokumentumban „találni ajánlást az iskolán kívüli, szabadidős programokra is, mely szerint a diákokkal meleg szervezeteket és kiállításokat kéne meglátogatni a pedagógusoknak”.

Az államtitkár bejegyzésének a tanúsága szerint a kiadvány tételesen leírja, hogyan zajlik az LMBTQ-aktivisták megjelenése az iskolákban, amiről büszkeséggel számoltak be. Továbbá beszámoltak a Labrisz Leszbikus Egyesület iskolai, nem-formális nevelési programjáról is, amelynek lényege, hogy két meleg felnőtt vállalkozik arra, hogy beszélget a fiatalokkal a melegségről.

2010 előtt szabadon járhattak-kelhettek a szexuális aktivisták az iskolákban, amelyre az Európai Bizottság által támogatott kiadványban foglaltak a bizonyíték. Jogosak azok a vádak, hogy Brüsszel azért támadja most Magyarországot, mert nem vagyunk hajlandóak beengedni az LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba

– szögezte le a kormánypárti politikus, hozzátéve: azért van szükség a gyermekvédelmi népszavazásra, hogy ezek a tervek ne váljanak valósággá.

– A Pride-on felvonuló politikusokra nem számíthatunk. A népszavazáson azonban meg tudjunk védeni a gyermekeinket!

– zárta gondolatait Rétvári Bence.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.