Kirúgatnák Botka Lászlóval a szegedi Mars téri piac vezetőjét

A bezárt Cserepes sori piac kereskedői a padlóról próbálnak felállni, a volt igazgató a Maldív-szigetekről üzent.

2021. 10. 28. 12:43
Botka László
Fizessenek a gazdagok! – ezzel a szlogennel kampányolt Botka László is Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután igazgatóként „sikeresen” asszisztált a Cserepes sori piac tönkretételéhez, majd Botka László szegedi polgármester és a balliberális városvezetés döntésének következtében gyorsan kinevezték a Mars téri piac igazgatójának, Rácz Attila most a Maldív-szigeteken piheni ki az elmúlt hónapok eseményeit – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Szabó Bálint, a Mindenki Szegedért Mozgalom alapítója.

Az önkormányzati képviselő ezt annak kapcsán mondta, hogy Rácz Attila egy bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán, amelyben a Maldív-szigetekről egy fotót is közölve tudatta: az első bakancslistás helyét már a negyvenedik születésnapja előtt letudta. Sietve hozzátette: van még kilenc.

– Rácz Attila egyenesen a Maldív-szigetekről köszönti a Cserepes sori piac harminc év után munka nélkül maradt kereskedőit. Két koktél között biztosan sűrűn gondol az életüket éppen újrakezdő munkanélküli szegedi piacosokra – hangsúlyozta Szabó Bálint.

A politikus hozzátette: független önkormányzati képviselőként arra szólítja fel Botka Lászlót, hogy azonnali hatállyal menessze a Mars téri piacot működtető cég éléről a luxusficsúrt. 

Kovács Tamás szegedi alpolgármesternek, Mészáros Tamás, Szénási Róbert szocialista önkormányzati képviselőknek, valamint Mihálik Edvin baloldali országgyűlési képviselő-jelöltnek pedig ezúton üzenem: velük ellentétben ez nekem és a szegedieknek nem tetszik. Nagyon nem

 – mutatott rá Szabó Bálint.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.