időjárás 2°C Mária 2022. december 8.
logo
A bezárt Cserepes sori piac kereskedői a padlóról próbálnak felállni, a volt igazgató a Maldív-szigetekről üzent

Kirúgatnák Botka Lászlóval a szegedi Mars téri piac vezetőjét

Borsodi Attila
2021.10.28. 12:43 2021.10.28. 12:48
Kirúgatnák Botka Lászlóval a szegedi Mars téri piac vezetőjét

Miután igazgatóként „sikeresen” asszisztált a Cserepes sori piac tönkretételéhez, majd Botka László szegedi polgármester és a balliberális városvezetés döntésének következtében gyorsan kinevezték a Mars téri piac igazgatójának, Rácz Attila most a Maldív-szigeteken piheni ki az elmúlt hónapok eseményeit – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Szabó Bálint, a Mindenki Szegedért Mozgalom alapítója.

Az önkormányzati képviselő ezt annak kapcsán mondta, hogy Rácz Attila egy bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán, amelyben a Maldív-szigetekről egy fotót is közölve tudatta: az első bakancslistás helyét már a negyvenedik születésnapja előtt letudta. Sietve hozzátette: van még kilenc.

– Rácz Attila egyenesen a Maldív-szigetekről köszönti a Cserepes sori piac harminc év után munka nélkül maradt kereskedőit. Két koktél között biztosan sűrűn gondol az életüket éppen újrakezdő munkanélküli szegedi piacosokra – hangsúlyozta Szabó Bálint.

A politikus hozzátette: független önkormányzati képviselőként arra szólítja fel Botka Lászlót, hogy azonnali hatállyal menessze a Mars téri piacot működtető cég éléről a luxusficsúrt. 

Kovács Tamás szegedi alpolgármesternek, Mészáros Tamás, Szénási Róbert szocialista önkormányzati képviselőknek, valamint Mihálik Edvin baloldali országgyűlési képviselő-jelöltnek pedig ezúton üzenem: velük ellentétben ez nekem és a szegedieknek nem tetszik. Nagyon nem

 – mutatott rá Szabó Bálint.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.