Továbbra is erős a nyomás a határokon

Több illegális migránscsoportot tartóztattak fel a rendőrök Csongrád-Csanád megyében.

Forrás: police.hu2021. 10. 01. 8:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kiszombori határrendészeti kirendeltség és a Készenléti Rendőrség járőrei csütörtötökön 17 határsértőt tartóztattak fel Tiszasziget külterületén. A csoport tagjai szír állampolgárnak vallották magukat – írja a police.hu.

A szegedi határrendészeti kirendeltség és a Magyar Honvédség járőrei szintén csütörtökön 36 szír állampolgárságú illegális migránssal szemben intézkedtek Szeged külterületén – olvasható a portálon.

Ásotthalom, valamint Apátfalva területén csütörtök éjjel 23 fő és péntek hajnalban 12 fő illegális határsértőt tartóztattak fel a rendőrök. Ellenőrzésük során a csoport tagjai afgán, pakisztáni és bangladesi állampolgárnak valloták magukat – írják.

A nagylaki határrendészeti kirendeltség járőrei pedig 11 határsértőt tartóztattak fel Apátfalva külterületén, akik pakisztáni állampolgárságúak voltak – olvasható a rendőrség honlapján.

Borítókép: jogellenesen próbált meg bejutni az országba 17 határsértő Csongrád-Csanád megyében

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.