Sok karácsonyi angyal gondoskodik Böjte Csaba árváiról

Az utóbbi hetekben rengeteg jóakaratú ember segített, hogy a Szent Ferenc Alapítványnál nevelkedő gyermekeknek igazán örömteli lehessen az ünnep – olvasható a Híradó.hu oldalán.

Forrás: Híradó.hu2021. 12. 12. 9:04
BÖJTE Csaba
Tápiószele, 2021. október 29. Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója köszöntõt mond a Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegõrzési Központ "A táji adottságokhoz alkalmazkodó, a Kárpát-medencében régóta termesztett gyümölcsfajták megõrzésében való együttmûködésrõl szóló megállapodás 10 éves jubileumi rendezvényén a központ tápiószelei székházában 2021. október 29-én. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Böjte Csaba árvái a karácsonyi angyaltól kívánhatnak ajándékot, levélben. Különleges alkalom ez, mert az angyal válaszol is a gyerekeknek, és teljesíti álmaikat: 17 éve az „Angyaljárás” teszi felejthetetlen élménnyé a karácsonyi ajándékbontást a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyerekeinek. Idén is több mint ezren kapnak ajándékot

– az „Angyaljárás” megálmodója, 17 éve a program önkéntes koordinátora, Érsek Emese bíró nyilatkozott így a Híradó.hu munkatársainak.

A cikkből kiderül, hogy

a gyerekek levélben írhatják meg három kívánságukat a karácsonyi angyalnak, aki ezek közül legalább egyet teljesít.

Az utóbbi hetekben rengeteg jóakaratú ember segített, hogy a Szent Ferenc Alapítványnál nevelkedő gyermekeknek igazán örömteli lehessen az ünnep. Az idén három kamion indult útnak: 80 raklapnyi csomag a gyermekek és segítőik ajándékaival, tele szeretettel. A műveletet komoly logisztikai munka előzi meg, hiszen a tét nagy, az angyalok nem hibázhatnak, egy gyermeket sem hagyhatnak cserben. 

A Híradó.hu munkatársai ott voltak az indulás előtti pillanatokban, amelyről IDE KATTINTVA képgalériát és videót is nézhet.

Borítókép: Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.