Kerpel-Fronius Gábor lett 2021 „balfékje”!

A főpolgármester-helyettes öt perc alatt a tagadástól eljutott a beismerésig.

Forrás: PESTI SRÁCOK2022. 01. 01. 16:47
Forrás: PESTI TV/ATV KÉPERNYŐFOTÓ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Politikai Hobbista kibővített stábbal, tűzijátékkal búcsúztatta 2021-et. Az egész éves munkásságukhoz méltó módon meg is választották az év legnagyobb „balfékjét”, aki meglepő módon Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes lett az ATV-s szereplésével. Pedig kifejezetten erős volt a mezőny. Biden összesz…rta magát, Márki-Zay 90-re akarta emelni a 90-et, Jakab Péter szaladt a munkatársa felé – volt itt minden idén – olvasható a Pesti Srácok cikkében.

De mégis, az, hogy Kerpel-Fronius egy műsoron belül körülbelül öt perc alatt a tagadásból eljutott odáig Rónai Egon kérdésére, hogy tulajdonképpen talán mégis részben ő terjesztette elő a Városháza eladását a főpolgármester-kabinet elé, az győzelmet ért a versenyben.

Borítókép: Pesti TV/ATV képernyőfotó

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.