Saját magát buktatta le a Soros-hálózat + videó

A Soros-birodalom a balliberális propagandahálózattal, az úgynevezett civilekkel és néhány ügynökpolitikussal együtt el akarja takarítani az útból az Orbán-kormányt.

Forrás: Facebook/Rákay Philip2022. 02. 13. 13:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Soros-birodalom, hóna alatt a balliberális propagandahálózattal, az úgynevezett civilekkel, néhány ügynökpolitikussal, a nyugat-európai és az amerikai kormányokkal szövetkezve el akarja takarítani az útból az Orbán-kormányt

– hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán közzétett videójában Rákay Philip. Ennek alátámasztásra a kommunikációs szakember elsőként a Magyar Nemzethez eljuttatott videófelvételeket elevenítette fel, amelyen Andrej Nosko, aki a Soros György által finanszírozott Open Society Foundations egyik igazgatója volt, gyakorlatilag elismerte, hogy a külföldi tudósítók – akik szinte mind Soros gyámsága alatt dolgoznak – teljesen torz képet festenek Magyarországról. Rákay szerint azonban nincs ez másképp Magyarországon, a globalista hálózat által kitartott, Telex–444 tengelyét vizsgálva sem, akik amellett, hogy elhallgatnak, manipulálnak is történeteket.

A kommunikációs szakember arra is kitért, hogy

a balliberális hálózatok magyarországi összekötője nem más, mint Bajnai Gordon egykori miniszterelnök, aki nem mellesleg a Soros által alapított Külkapcsolatok Európai Tanácsának is a tagja.

Véleménye szerint az sem véletlen, hogy Bajnai nemrégiben Márki-Zay Péterrel, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltjével egyeztetett Londonban. De ha már szóba kerültek az összekötők fűzte hozzá –, szerinte nem érdemes megfeledkezni a Párbeszéd társelnökének, Szabó Tímeának a homályos múltjáról sem, aki szintén a Soroshoz köthető szervezetekkel állt kapcsolatban. 

Borítókép: Soros György (Fotó: Fabrice Coffrini/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.