időjárás 25°C Klára 2022. augusztus 12.
logo

Saját magát buktatta le a Soros-hálózat + videó

Elek Nikoletta
Forrás: Facebook/Rákay Philip
2022.02.13. 13:17 2022.02.13. 15:14
Saját magát buktatta le a Soros-hálózat + videó

A Soros-birodalom, hóna alatt a balliberális propagandahálózattal, az úgynevezett civilekkel, néhány ügynökpolitikussal, a nyugat-európai és az amerikai kormányokkal szövetkezve el akarja takarítani az útból az Orbán-kormányt

– hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán közzétett videójában Rákay Philip. Ennek alátámasztásra a kommunikációs szakember elsőként a Magyar Nemzethez eljuttatott videófelvételeket elevenítette fel, amelyen Andrej Nosko, aki a Soros György által finanszírozott Open Society Foundations egyik igazgatója volt, gyakorlatilag elismerte, hogy a külföldi tudósítók – akik szinte mind Soros gyámsága alatt dolgoznak – teljesen torz képet festenek Magyarországról. Rákay szerint azonban nincs ez másképp Magyarországon, a globalista hálózat által kitartott, Telex–444 tengelyét vizsgálva sem, akik amellett, hogy elhallgatnak, manipulálnak is történeteket.

A kommunikációs szakember arra is kitért, hogy

a balliberális hálózatok magyarországi összekötője nem más, mint Bajnai Gordon egykori miniszterelnök, aki nem mellesleg a Soros által alapított Külkapcsolatok Európai Tanácsának is a tagja.

Véleménye szerint az sem véletlen, hogy Bajnai nemrégiben Márki-Zay Péterrel, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltjével egyeztetett Londonban. De ha már szóba kerültek az összekötők fűzte hozzá –, szerinte nem érdemes megfeledkezni a Párbeszéd társelnökének, Szabó Tímeának a homályos múltjáról sem, aki szintén a Soroshoz köthető szervezetekkel állt kapcsolatban. 

Borítókép: Soros György (Fotó: Fabrice Coffrini/AFP)

SOROS EMBEREI

Kockázatot jelentenek az álcivilek

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.