Film készült Soros György életéről, itt az előzetes!

Soros-akta címmel készített dokumentumfilmet Bohár Dániel, a Pesti TV riportere Soros György spekulánsról. Hamarosan a teljes dokumentumfilm is látható lesz a PestiSrácok.hu-n és a Pesti TV-n is.

Forrás: PestiSrácok.hu2022. 03. 11. 13:48
Soros György
Davos, 2013. január 23. Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke beszél a Világgazdasági Fórum 43. davosi találkozójának egyik sajtóértekezletén 2013. január 23-án. (MTI/EPA/Jean-Christophe Bott) Fotó: Jean-Christophe Bott
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egész életében a nyitottságot hirdeti, mégis hatalmas betonfalakkal veszi körbe magát egyesült államokbeli luxusotthonában Soros György. A Pesti TV riportere elutazott a New York mellett található Long Islandre, hogy személyesen keresse fel a magyar származású amerikai milliárdost. Hogy mi történt a látogatás során? A filmből ez is kiderül – írja a lap.

Soros György Budapesten született Schwartz Györgyként, 1936-ban nevet változtattak Sorosra, amely eszperantó nyelven (Soros apja eszperantista volt) azt jelenti, hogy „szárnyalni fog”. Az eredmény ismert, Soros György a világ leggazdagabb emberei közé repítette magát.

Az egy év alatt elkészült filmben az alkotók forgattak New Yorkban, Washingtonban, Londonban, Brüsszelben és Budapesten is. 

A PestiSrácok.hu cikke szerint neves szakértőket, politikusokat és Soroshoz közel álló embereket szólaltattak meg vagy próbáltak szóra bírni. 

Az életrajzi dokumentumfilmnek aktualitása is van hiszen Soros György már 1989 óta aktívan kiveszi a részét az ukrán események alakulásából. Több üzleti érdekeltsége is van az országban. 

A Soros-akta előzetesét elsőként a PestiSrácok.hu és a Pesti TV tette közzé, de hamarosan a teljes dokumentumfilmet is bemutatják.

A film előzetesét és az eredeti cikket ITT tekintheti meg.

Borítókép: Soros György (Fotó: MTI/EPA/Jean-Christophe Bott)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.