időjárás 8°C Aurél 2022. október 5.
logo

Garázdaság miatt jogerősen elítélt jelöltet indít a baloldal Rákospalotán

Forrás: Mandiner.hu
2022.03.09. 10:10 2022.03.21. 13:43
Garázdaság miatt jogerősen elítélt jelöltet indít a baloldal Rákospalotán

Olyan jól sikerült az átvilágítás, hogy a korábban garázdaság miatt jogerősen elítélt Barkóczi Balázs lett a baloldal jelöltje a rákospalotai körzetben.

A Mandiner információi szerint 2009-ben garázdaság miatt jogerősen elítélték Barkóczi Balázst, a DK szóvivőjét, aki jelenleg a baloldal közös jelöltje a rákospalotai körzetben.

A Gyurcsány-párt szóvivője a bűncselekményt két férfitársával együtt követte el

A Demokratikus Koalíció politikusa korábban Isaszegen politizált, a Mandiner úgy tudja, ott történt a bűncselekmény a 2006-os választások idején. 

A lap helyi forrásai szerint Barkóczi – akkoriban még MSZP-színekben – társaival annak otthonában vegzált egy hölgyet.

A Gyurcsány-párt jelenlegi szóvivője a bűncselekményt két férfitársával együtt követte el, a hölgy pedig korábban aktivistatársuk volt.

A Mandiner értesülései szerint egy helyi politikai sérelmet próbált ilyen módon megoldani a baloldali politikus. Az ügy végül bíróságig jutott, és Barkóczit jogerősen is elítélték.

A Mandiner kérdésekkel fordult a bírósághoz és a politikushoz, amint megérkeznek a válaszok, azokat is azonnal közli a lap.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke (b) és Barkóczi Balázs, a párt szóvivője érkezik az Új Köztársaságért Alapítvány köztársaság napja alkalmából rendezett ünnepségre Bibó István szobrához 2020. január 31-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.