Nem csitul a baloldal parkolási vesztegetési botránya Zuglóban + videó

A parkolóautomatákba bedobott pénz egy része a Gyurcsány-féle baloldali politikusok zsebébe vándorolt – írja a Fidelitas.

Forrás: Facebook/Fidelitas2022. 03. 09. 9:32
HADHÁZY Ákos
Budapest, 2020. október 23. Hadházy Ákos független parlamenti képviselõ beszédet mond a közmédia Kunigunda úti székháza elõtt tartott demonstráción 2020. október 23-án. A tüntetést Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs független országgyûlési képviselõ szervezte. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A parkolóautomatákba bedobott pénz egy része a Gyurcsány-féle baloldali politikusok zsebébe vándorolt” – írta Facebookon közzétett videója mellé a Fidelitas.

„Horváth Csaba polgármester, a zuglóiakra szégyent hozó MSZP-s parlamenti képviselő Tóth Csaba, Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója és Baja Ferenc korábbi szocialista miniszter mind nyerhettek a parkolási trükközésen.”

Hadházy Ákos baloldali képviselőjelölt is tudott a törvénytelen ügyletekről. De akkor miért nem értesítette a hatóságokat?

Mert Hadházy ott folytatja, ahol Tóth Csaba abbahagyta: fedezi a korrupt baloldali politikusokat. Fuzik Zsolt vallomása szerint Gyurcsány zuglói emberei külön-külön is óriási összegeket vettek át tőle. A baloldali botrány egészen Karácsony Gergely főpolgármesterig ér, aki még Zugló polgármestereként kezdeményezte a helyi fizetős parkolási rendszer bevezetését – olvasható a bejegyzésben.

Borítókép: Hadházy Ákos (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.