Elemér 2024. február 28.
logo

Nem csitul a baloldal parkolási vesztegetési botránya Zuglóban + videó

Forrás: Facebook/Fidelitas
2022.03.09. 09:32 2022.03.21. 13:42
Nem csitul a baloldal parkolási vesztegetési botránya Zuglóban + videó

„A parkolóautomatákba bedobott pénz egy része a Gyurcsány-féle baloldali politikusok zsebébe vándorolt” – írta Facebookon közzétett videója mellé a Fidelitas.

„Horváth Csaba polgármester, a zuglóiakra szégyent hozó MSZP-s parlamenti képviselő Tóth Csaba, Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója és Baja Ferenc korábbi szocialista miniszter mind nyerhettek a parkolási trükközésen.”

Hadházy Ákos baloldali képviselőjelölt is tudott a törvénytelen ügyletekről. De akkor miért nem értesítette a hatóságokat?

Mert Hadházy ott folytatja, ahol Tóth Csaba abbahagyta: fedezi a korrupt baloldali politikusokat. Fuzik Zsolt vallomása szerint Gyurcsány zuglói emberei külön-külön is óriási összegeket vettek át tőle. A baloldali botrány egészen Karácsony Gergely főpolgármesterig ér, aki még Zugló polgármestereként kezdeményezte a helyi fizetős parkolási rendszer bevezetését – olvasható a bejegyzésben.

Borítókép: Hadházy Ákos (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Parkolási korrupció

Horváth Csabának és társainak lejárt a parkolóórája

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.