A baloldalon senki nem vállalja a felelősséget a bukásért

A 2018-as választási vereséget követően még sorra mondtak le az ellenzéki pártok vezetői.

MEDIAWORKS-HÍRCENTRUM
2022. 04. 19. 16:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2018-as választási vereséget követően sorra mondtak le az ellenzéki pártok vezetői. A Jobbik, az MSZP, az LMP, de még az Együtt is vállalta a felelősséget. Sőt Hadházy Ákos – aki az LMP társelnöki posztjáról mondott le – arra biztatta az ellenzéki politikusokat, hogy egy ilyen eredmény után illik távozni.

Ehhez képest most, amikor az egész baloldali összefogás kudarcot vallott, senki nem hajlandó ezért a felelősséget vállalni.

Mint emlékezetes, a DK, a Jobbik és az LMP szinte azonnal Márki-Zay Péterben látta meg a kudarc okát. De talán a baloldali pártok belső állapotát Kunhalmi Ágnes nyilatkozata mutatja be a legjobban, ugyanis az MSZP társelnöke szerint hiába mondanának le, nincs váltósor.

Borítókép: Képernyőfotó (Forrás: Videa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.