Márki-Zay: Le vagyok taglózva + videó

Eredményváró rendezvényükön még az urnazárást követően is nagyon bizakodóak voltak az ellenzéki politikusok.

Mediaworks-Hírcentrum
2022. 04. 04. 8:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alszom rá egyet

– ezt válaszolta Márki-Zay Péter a Mediaworks–Hírcentrum azon kérdésére, mitől függ, hogy beül-e a parlamentbe. Az ellenzék eredményváró rendezvényén még az urnazárást követően is nagyon bizakodóak voltak, és az összefogást méltatták.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-képviselője szerint a győzelem kulcsa, hogy világos választás elé tudták-e állítani a szavazópolgárokat. Gréczy Zsolt DK-s politikus pedig szoros versenyre számított. Barabás Richárd párbeszédes alpolgármester arról beszélt a Mediaworks–Hírcentrumnak, hogy felkészültek a kormányzásra.

Az ellenzék a városligeti műjégpályára szervezett eredményváróján egyébként meglepően kevesen vettek részt, majd azt követően, hogy biztossá vált a Fidesz győzelme, még szellősebbé vált a közönség. Márki-Zay Péter a színpadon állva azt mondta, soha nem gondolta volna, hogy ez lesz az eredmény.

Katasztrofálisan rossz eredmény az ellenzék számára

– fogalmazott a politikus. A hódmezővásárhelyi eredmény kapcsán pedig rendkívül csalódott volt.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Forrás: Videa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.