Csák János: El kell terjesztenünk az innovációs kultúrát

Azért támogatjuk az innovációt, hogy hazánk legyen a térség legversenyképesebb országa – közölte a kulturális és innovációs miniszter.

Forrás: Facebook / Csák János2022. 06. 22. 21:41
CSÁK János
Budapest, 2022. június 21. Csák János kultúráért és innovációért felelõs miniszter elõadást tart a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által szervezett beszélgetésen Budapesten, a Scrutonban 2022. június 21-én. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azért támogatjuk az innovációt, a felsőoktatást és a vállalkozásfejlesztést, hogy hazánk legyen a térség legversenyképesebb országa

– közölte a hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében Csák János kulturális és innovációs miniszter a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által szervezett beszélgetésen Budapesten.

A Facebook-poszthoz kirakott szemléltető videó alább megtekinthető.

Borítókép: Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter előadást tart a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által szervezett beszélgetésen Budapesten, a Scrutonban 2022. június 21-én (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.