Agresszív, részeg tüntetők terrorizálják a várost + videó

Brutális jelenetek játszódtak le a baloldal által szervezett tüntetéseken a fővárosban. Néhány száz ember, köztük sokan drogok és alkohol hatása alatt sétáltak fel-le a városban, lezárva a forgalmas utakat, ellehetetlenítve a közlekedést, ezzel megnehezítve az emberek életét – írja az Origó.

Forrás: Origo.hu2022. 07. 21. 8:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az hamar kiderült, hogy a katamódosítás ellen meghirdetett demonstrációknak semmi köze az új szabályozáshoz. Az ott jelenlévők hisztériát, pánikot akartak kelteni, a cél a teljes káosz megteremtése volt. Az Origó bemutatott néhány megdöbbentő felvételt, ami jól mutatja, hogy a baloldal által felhergelt emberek miként köpködtek, trágárkodtak, mutogatták magukat meztelenül és ütötték a rendőröket.

1. Meghökkentő annak a férfiak az esete, aki egy kisgyereket használt élő pajzsként az intézkedő rendőrök ellen. Leült, a gyerekét ölébe vette és nem volt hajlandó elmozdulni, többszöri felszólításra se. A rendőrök a lehető legnagyobb körültekintéssel végül le tudták vinni őket úgy, hogy senkinek nem esett baja.

2. Szintén rémisztő az a videó, ahol a részeg tüntetők nekitámadnak a rendőröknek, az egyiküket pedig megütik vagy arcon fújják valamivel. A rendőrök ebben az esetben is intézkedtek, hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

3. A következő megdöbbentő felvételen egy drogok hatása alatt álló fiatal nő, magából teljesen kikelve ugrándozik az egyik rendőr előtt a Margit hídon, akihez többször is megpróbál hozzáérni. Később két rendőrnek kellett elvinnie, mert jól láthatóan magától járni sem tudott egyenesen. Ellene kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.

4. Korábban már látható volt az a felvétel, ahol egy fiatal bedrogozott és/vagy részeg nő a rendőröket provokálja és ordít velük. Egy ponton elkezdett vetkőzni a rendőrsorfal előtt. Az is látszik, hogy a tüntetők jól ismerik egymást, egy tucat ember szólongatta a nevén a lányt.

5. Nem csak nők vetkőztek a baloldal által gerjesztett anarchista tüntetéseken, hanem férfiak is. Az egyik felvételen jól látható, ahogyan a híd közepén, letolt nadrágban mutogatja magát a rendőröknek egy illető.

6. Az utolsó videón látható, ahogyan az egyik tüntető a Margit hídon zajló baloldali káoszkeltés során leköp egy rendőrautót. Egy másik felvétel már azt mutatja, ahogyan a rendőrök próbálnak meg intézkedni ellene, ő azonban rendkívül agresszíven, rugdosódva próbálja magát kiszabadítani. Ellene garázdaság szabálysértés, valamint hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

A teljes, eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: részlet a videóból (Forrás: Videa/Origó)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.