Tordai: A Párbeszéd egy 10 százalékos párt + videó

A Párbeszéd egy 5 és 10 százalék közötti párt – ezt mondta a Mediaworks–Hírcentrumnak Tordai Bence. A politikus azt is kijelentette, hogy szerinte a Párbeszéd politikai tényező. Ugyanakkor Mellár Tamás nem ilyen derűlátó.

Mediaworks–Hírcentrum
2022. 07. 11. 16:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely a választási vereséget követően jelentette be, hogy nem indul újra a Párbeszéd vezetéséért. A hét végi tisztújítást követően végül két társelnököt választottak Tordai Bence és Szabó Rebeka személyében.

Magyarország készen áll egy erős zöldpártra

Tordai Bence optimistán nyilatkozott a MediaworksHírcentrumnak. Ugyan a legtöbb közvélemény-kutatás alapján a Párbeszéd jelenleg mérhetetlen szavazóbázissal rendelkezik, ennek ellenére az új társelnök szerint pártja alakítója a magyar közéletnek, sőt 5 és 10 százalék között áll.

Mellár Tamás  aki a Párbeszéd-frakcióban ül  viszont már arról beszélt, hogy nagyon sokat kell tenni annak érdekében, hogy politikai tényező legyen a párt, sőt ennél is messzebb ment, szerinte egyik ellenzéki párt sem tényező.

Borítókép: Tordai Bence (Fotó: Facebook/Mediaworks–Hírcentrum)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.