Bayer Zsolt a tegnapi tüntetésről: Biztos nem egy kisebb turistacsoportot látunk?

A Magyar Nemzet publicistája által megosztott fotó jól ábrázolja, hogy a zöldek által szervezett tüntetés nem sok embert vonzott a Széchenyi István térre.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 08. 18. 7:50
null

A Magyar Nemzet publicistája által megosztott fotó jól ábrázolja, hogy a zöldek által szervezett tüntetés nem sok embert vonzott a Széchenyi István térre.

Beszédes képpel hívta fel a figyelmet a legutóbbi baloldali tüntetésre a Bayer Zsolt, amelyen a fakivágást megkönnyítő rendelet ellen demonstrálók láthatók. A Magyar Nemzet népszerű publicistája által megosztott fotó ugyanis jól ábrázolja, hogy a zöldek által szervezett tüntetés nem sok embert vonzott a Széchenyi István térre.

Sok a rejtély a képen. Biztos nem egy kisebb turistacsoportot látunk? Ez már elkezdődött vagy még tart, netán már vége?

– élcelődött Bayer Zsolt, majd eképpen fogalmazott:

Nem unják még Gyurcsányék, hogy a hergelésnek semmi értelme, mert nem kíváncsi rájuk szinte senki?

 

Miként lapunk publicistája is rámutatott, időről időre egyre kevesebben vesznek részt a baloldal által szervezett tüntetéseken. A Momentum augusztus 8-i demonstrációján például a pártaktivistákon, a sajtón és a turistákon kívül senki nem jelent meg az Országház előtt. A fakivágás elleni tüntetésen pedig szintén alig néhány ember lézengett, annak ellenére azonban, hogy politikamentes megmozdulást hirdettek, megjelent Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője is, nem sokkal ezután pedig véget ért az esemény.

Borítókép: tüntetés a Széchenyi István téren (Fotó: Bayer Zsolt/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.