Rekordnézettséget hozott a tűzijáték

Az év eddigi legnézettebb eseménye a „Tűz és fény játéka” élő közvetítése volt a közmédián és a teljes hazai televíziós piacot tekintve is – olvasható az MTVA közleményében.

Forrás: MTVA2022. 08. 29. 18:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén is széles tömegek voltak kíváncsiak az államalapítás ünnepe alkalmából tartott budapesti tűzijátékra. A közvetítés az év eddigi legnézettebb eseménye lett – nemcsak a Dunán és a teljes közmédián, de az összes csatornát figyelembe véve is. A „Tűz és fény játéka” élő közvetítésébe idén 1,357 millió néző kapcsolódott bele legalább egy percre, és a legnézettebb percben, 21 óra 25 perckor közel 1,1 millióan látták.

A közvetítés alatt a Duna volt messze a legnézettebb adó: minden negyedik tévénéző követte a csatornán a tűzijátékot, így augusztus 27-én a Duna a teljes esti főműsoridőt megnyerte.

A közmédia online felületein is sokan nézték élőben: mintegy 45 ezer videóindítást kezdeményeztek. Az azóta eltelt időben több mint 24 ezren nézték újra a tűzijáték-közvetítést a mediaklikk.hu oldalon.

A Tűz és fény játéka című műsorszám az adásba kerülés után még hatvan napig újranézhető a Médiaklikken!

Borítókép: Tűzijáték a Duna felett Budapesten 2022. augusztus 27-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.