Baloldali aktivisták megrongálták a II. kerület fideszes jelöltjének plakátjait

A Fidesz–KDNP jelöltje a budai polgárokért szeretne dolgozni, míg a baloldal kampánya láthatóan a rongálásról szól.

2022. 09. 16. 17:50
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alig kerültek ki plakátjaim az időközi választásra készülve, a baloldal aktivistái máris elkezdték őket leszedni

 – adta hírül Bálványkövi István, a II. kerületi időközi önkormányzati választás Fidesz–KDNP-s jelöltje Facebook-oldalán. 

A felvételen jól látszik, ahogyan a két férfi lerángatja a politikus plakátjait, majd egy kuka tetejére rakják azokat. 

 

– Sajnálom, hogy a baloldal számára a választási kampány nem az itt élő emberekről szól, hanem a rongálásról. Én valóban a budai polgárokért szeretnék dolgozni, a biztonságot és fejlődést szem előtt tartva. Ehhez kérem a bizalmukat október 2-án! Hajrá, Buda!

 – fogalmazott a politikus. 

A II. kerületben október 2-án tartanak időközi választást, ahol Bálványkövi Istvánnak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltjével, Hildebrand Krisztián Rolanddal és Nagy Eszterrel, a DK–LMP–MSZP–Momentum–Párbeszéd  jelöltjével kell megküzdenie. 

Bálványkövi István 2018 óta a II. kerületi Önkormányzat költségvetési, pénzügyi és vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottságának tagja.

Az október 2-i időközi önkormányzati választásra készülve Fürjes Balázs államtitkár is megosztott egy bejegyzést Facebook-oldalán, hogy röviden bemutassa a jelöltet. 

Október 2-án időközi önkormányzati választás lesz a II. kerületben, a Fidesz–KDNP jelöltje Bálványkövi István barátom. Gondja van az itt élő emberekre, szívén viseli a Mechwart liget, a Millenáris és a Marczibányi tér környékén élők sorsát. István a jó választás a kerületnek, tűzbe teszem érte a kezemet. Kérem, támogassák!

 – áll Fürjes Balázs felhívásában.

 

Borítókép: A rongálásról készült videó részlete (Forrás: Facebook)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.