időjárás 1°C Paula , Vanda 2023. január 26.
logo

Baloldali aktivisták megrongálták a II. kerület fideszes jelöltjének plakátjait

2022.09.16. 17:50 2022.09.16. 23:11
Baloldali aktivisták megrongálták a II. kerület fideszes jelöltjének plakátjait

Alig kerültek ki plakátjaim az időközi választásra készülve, a baloldal aktivistái máris elkezdték őket leszedni

 – adta hírül Bálványkövi István, a II. kerületi időközi önkormányzati választás Fidesz–KDNP-s jelöltje Facebook-oldalán. 

A felvételen jól látszik, ahogyan a két férfi lerángatja a politikus plakátjait, majd egy kuka tetejére rakják azokat. 

 

– Sajnálom, hogy a baloldal számára a választási kampány nem az itt élő emberekről szól, hanem a rongálásról. Én valóban a budai polgárokért szeretnék dolgozni, a biztonságot és fejlődést szem előtt tartva. Ehhez kérem a bizalmukat október 2-án! Hajrá, Buda!

 – fogalmazott a politikus. 

A II. kerületben október 2-án tartanak időközi választást, ahol Bálványkövi Istvánnak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltjével, Hildebrand Krisztián Rolanddal és Nagy Eszterrel, a DK–LMP–MSZP–Momentum–Párbeszéd  jelöltjével kell megküzdenie. 

Bálványkövi István 2018 óta a II. kerületi Önkormányzat költségvetési, pénzügyi és vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottságának tagja.

Az október 2-i időközi önkormányzati választásra készülve Fürjes Balázs államtitkár is megosztott egy bejegyzést Facebook-oldalán, hogy röviden bemutassa a jelöltet. 

Október 2-án időközi önkormányzati választás lesz a II. kerületben, a Fidesz–KDNP jelöltje Bálványkövi István barátom. Gondja van az itt élő emberekre, szívén viseli a Mechwart liget, a Millenáris és a Marczibányi tér környékén élők sorsát. István a jó választás a kerületnek, tűzbe teszem érte a kezemet. Kérem, támogassák!

 – áll Fürjes Balázs felhívásában.

 

Borítókép: A rongálásról készült videó részlete (Forrás: Facebook)
 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.