időjárás -1°C Mária 2022. december 8.
logo

Nem lesz energiahiány Magyarországon

Magyar Nemzet
2022.09.02. 12:46 2022.09.02. 16:55
Nem lesz energiahiány Magyarországon

Megtartották az őszi politikai időszak első kormányülését Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével a karmelita kolostorban – tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken. Elmondta, a miniszterek egyebek mellett áttekintették az energia-veszélyhelyzeti valamint az aszály-veszélyhelyzeti operatív törzs eddigi munkáját, majd az aktuális költségvetési és gazdasági kérdésekről tárgyaltak. Megállapították, a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók miatt egész Európában energiaválság várható az ősszel, de 

a kormány eddigi intézkedéseinek köszönhetően Magyarországon nem lesz energiahiány, mert van és lesz gáz, áram, illetve fűtőanyag.

A kormány mindent megtesz azért, hogy a háborús inflációtól megvédje a magyarokat, és megvédje a rezsicsökkentést – derült ki a sajtófőnök tájékoztatásából.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök az őszi politikai időszak első kormányülését tartja a karmelita kolostorban 2022. szeptember 2-án. A kormányfő mellett Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.