Eleonóra 2024. február 21.
logo

Alapjogokért Központ: A dollárbaloldal továbbra is a szankciók pártján!

Forrás: Facebook/Alapjogokért Központ
2022.10.07. 19:11 2022.10.07. 19:36
Alapjogokért Központ: A dollárbaloldal továbbra is a szankciók pártján!

Az év legnagyobb botránya, hogy Soros György körei az amerikai szélsőbaloldallal összefogva lefizették a magyarországi baloldalt. A példátlan beavatkozási kísérlet során milliárdok gurultak a dollárbaloldalhoz – olvasható az Alapjogokért Központ hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

A globális finanszírozók célja ezzel a pénzesővel az volt, hogy megbuktassák az Orbán-kormányt, és egy szankció- és háborúpárti kormány vezesse Magyarországot – írja az Alapjogokért Központ. Április 3-án a magyar választók ezt az összeesküvést leverték.

Ez azonban egyáltalán nem térítette észhez a baloldalt: továbbra is a háború kiterjesztését és az Európát elszegényítő, hibás brüsszeli szankciók felerősítését követeli.

Ennek oka egyszerű:

 

a dollárbaloldalt ezért fizetik. Azért kapják a pénzt a nemzetközi szövetségeseiktől, hogy ráerőltethessék Magyarországra a szankciók politikáját.

 

Nekünk azonban van eszköz a kezünkben, hogy egyszerre üzenjünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: a nemzeti konzultáció segítségével kifejezhetjük, hogy nem kérünk a szankciókból és elutasítjuk a dollárbaloldal javaslatait!

Április 3-hoz hasonlóan megüzenhetjük a szankciópárti dollárbaloldalnak: nemet mondunk Európa és Magyarország kivéreztetésére és nemet mondunk a magyarországi dollárbaloldalra – tájékoztat bejegyzésében az Alapjogokért Központ.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Facebook/Alapjogokért Központ)

Guruló dollárok

Felbukkant Karácsony főtanácsadója, de el is futott a sajtó elől + videó

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.