„Ha tényleg ez a baloldal teljesítménye, az nagyon kevés”

Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára is reagált hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében Gyurcsány Ferenc gyalázkodó megnyilvánulására.

Forrás: Facebook/Fürjes Balázs2022. 10. 05. 12:27
null
20210919 Pécs Gyurcsány Ferenc (képen), a DK elnöke, Magyarország egykori miniszterelnöke, kampányol Fotó: Löffler Péter lp Dunántúli Napló Fotó: Löffler Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gyurcsány Ferenc nem az első baloldali toleranciaharcos, aki bátran él a testszégyenítéssel, amikor kifogy a piacképes érvekből (amik eleve nem nagyon voltak neki). Most éppen azóta félretett szövetségesétől, Karácsony Gergelytől vette át a stafétabotot, de hát nem szégyen a fiatalabbtól tanulni” – írja bejegyzésében Fürjes Balázs, majd emlékeztetett arra, hogy

a magát hangsúlyosan antirasszistának pozicionáló Karácsony főpolgármesternek belefért az ortodox zsidókat »tetűcsúszdásnak« nevező, judapestező Bíró László támogatása is – a Városházán, Budapest címere és zászlója előtt, a főpolgármester felirat mögött.

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára továbbá arra is felhívja a figyelmet posztjában, hogy „a liberalizmus legújabb fellegvárában, a Momentumban például cigányozni szeretik a miniszterelnököt, ami egyenlő a rasszizmussal, hiszen senkit nem lehet vélt vagy valós származása miatt gyalázni. Ezek után csodálkozunk a legeslegfrissebb Momentum-elnök és frakcióvezető nyilasköszöntésén? Elszólás volt ez is, véletlen, mint a Karácsony-féle nyelvbotlás?”

A balos holdudvar is bőszen kontrázik a gyűlölködéshez: hajdan népszerű újságírójuk annak idején rádióadásban cigányozta a miniszterelnököt, mondjuk, őt legalább eltiltották. 

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára arra is felhívja a figyelmet, hogy Gyurcsány Ferenc szóban forgó bejegyzése alatt folyamatosak „a DK-s bérkommentelők vitézkedését bármilyen Gyurcsány-poszt alatt, vagy a baloldali háttéremberek magyarokat gyalázó eszmefuttatásait.”

„Tahóság, testszégyenítés, megbélyegzés, rasszizmus. Ha tényleg ez a baloldal teljesítménye, az nagyon kevés. Ezt pedig nem én mondom, hanem a választók, negyedszerre. De ezek szerint mindig van lejjebb. És valahogy az mindig Gyurcsány – zárja bejegyzését Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.