Momentumosok cigányozták Orbán Viktort a hétfői tüntetésen

Egy felszólaló megafonba harsogta a miniszterelnök általa vélt származására vonatkozó kifejezéseket.

Forrás: Mandiner2022. 07. 19. 15:03
null
Fotó: Katona Vanda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Családfája szerint Orsós, tehát kicsit olyan fehér cigány az Orbán – hangoztatta az egyik felszólaló a Momentum hétfői rendezvényén, melyre a Mandiner hívta fel a figyelmet cikkében. 

Az írásban felidézik Bohár Dániel újságíró szavait, aki a tüntetésen készült videófelvételekre reagált: 

Napok óta hergelnek a balos pártok és a Soros-médiumok. Sikertelenül. Ezért kétségbeesésükben ma, a Momentum tüntetésén hangosbemondón cigányozzák Orbán Viktort, a tömeg jól hallhatóan ujjong, a 444-es és telexes firkász pedig lelkesen gyártja a következő hergelő cikket. Ez ma a baloldal. Ezt szervezi a baloldal napról napra. Szégyen! Szerintetek ez színvonal?

– teszi fel a kérdést a hivatalos Facebook-oldalán. 

A cikk arra is kitér, hogy az újságíró egy rövid videót tett közzé az egyik felszólalóról, aki jól hallhatóan a következő szavakat intézi egy hangosbemondón keresztül hallgatóságához: – Családfája szerint Orsós, tehát kicsit olyan fehér cigány az Orbán Viktor Mihály bácsi – szólt az összegyűltekhez a résztvevő.
A felvételt alább tekinthetik meg: 

Borítókép: Hangosbemondót használó tüntető a Momentum demonstrációján (fotó: Katona Vanda/Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.