Világhírű rockzenész értékelte a szívhangrendeletet

Orbán Balázs szerint a hazai balliberális média kedve szerint hajlítgatja az elhangzottakat.

Magyar Nemzet
2022. 10. 31. 21:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Orbán Balázzsal való találkozójáról mesélt a Club Random nevű műsorban Kid Rock, akit Orbán Viktor miniszterelnök politikai igazgatója még szeptemberben látogatott meg a zenész nashville-i otthonában. A rocksztár a találkozó indoklásaként úgy fogalmazott: 

ha nemet mondott volna, az olyan lenne, mintha a Saturday Night Live (a legnépszerűbb, 305 Emmy-jelöléssel bíró amerikai tévéműsor) meghívását utasítaná el az ember 

– olvasható a Mandineren.

A portál cikke szerint Kid Rock néhány mondatban ismertette a magyarországi politikai viszonyokat, majd kitért a szívhangrendeletre is, amelyet ekképpen kommentált: 

Ez nagyon furcsa, de két oldala van: mielőtt abortuszt hajtatna végre, az anyának meg kell hallgatnia a gyerek szívhangját. Úgy voltam vele, ez ijesztő és nagyszerű. Annyi különböző irányba kalandoztak el a gondolataim… Azt gondoltam, ez olyan, mint a kínzás.

A baloldali médiumok által megjelentetett cikkekben viszont azt, amit a zenész pozitívumként említ a szívhangrendeletről, nem említették meg, ugyanakkor cikkeikben ez a mondat szerepel: „sok minden átfutott az agyán, hiszen ez eléggé úgy hangzott, mintha kínoznák az anyákat”. Orbán Balázs szerint a hazai balliberális média, köztük a 444.hu – amelyik kiszúrta a zenész élménybeszámolóját – mindig elsőosztályú volt hamisításban. Most legalább nem egy fegyelmezett tudós, hanem egy laza rocksztár véleményét hajlítgatják kedvük szerint – nekik ez is előrelépés – jegyezte meg a Facebookon.

Borítókép: Orbán Balázs és Kid Rock. (Forrása: Facebook/Orbán Balázs)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.