időjárás 3°C Balázs 2023. február 3.
logo

Fürjes Balázs: Mi szüksége van Budapestnek egy tehetetlen főpolgármesterre?!

2022.11.11. 15:30 2022.11.11. 17:48
Fürjes Balázs: Mi szüksége van Budapestnek egy tehetetlen főpolgármesterre?!

Karácsony Gergely az energia- és gazdasági válságra hivatkozva bizonytalan időre leállítja a fogaskerekűt. Karácsonyék döntésének köszönhetően több ezer hegyvidéki ember és több tízezer, a budai hegyekbe érkező kiránduló közlekedése válik sokkal nehezebbé

 –  olvasható Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség miniszterhelyettesének legfrissebb Facebook-posztjában.

A politikus a Karácsony Gergely korábbi ígéreteivel ellentétes mai döntésre reagált, miszerint az energia- és gazdasági válságra hivatkozva mégsem indítják újra a fogaskerekűt.

Fürjes Balázs arra is felhívta a figyelmet: a budapesti közlekedés fenntartása évi kétszázmilliárd forintba kerül, így ezzel az intézkedéssel fél ezreléket sem tudnak megtakarítani a főváros.

Vagyis a kiszúrás és a hátrány sokkal nagyobb, mint a haszon! Így nem lehet várost vezetni! Karácsony Gergelynek Budapest csak eszköz, a kormány elleni politikai háborújában foglyul ejti a budapestieket. Közben azt mondja, ő nem tehet semmiről, tehetetlen. De mi szüksége van Budapestnek egy tehetetlen főpolgármesterre?! 

– olvasható Fürjes Balázs legfrissebb Facebook-posztjában.

 

Borítókép: Kurucz Árpád

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.