Gyopáros Alpár: Továbbra is támogatjuk a magyar falvakat

A kormány továbbra is tartja azt a célt, hogy a falvakban élők életminőségét javítsa – mondta a kormánybiztos.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Magyarország Kormánya2023. 01. 07. 10:47
GYOPÁROS Alpár
Ácsteszér, 2022. november 14. Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelõs kormánybiztos beszédet mond a Magyar falu program támogatásával nyílt kisbolt avatásán a Komárom-Esztergom megyei Ácsteszéren 2022. november 14-én. A program keretében néhány héten belül megjelenik az a pályázat, amelyben 8 milliárd forint keretösszegig kistelepülések boltjai igényelhetnek támogatást mûködésükhöz. MTI/Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Új utak építése, kisboltok, vállalkozások és az otthonteremtés támogatása – továbbra is az a cél, hogy a falvakban élők életminőségét javítsuk.

A Magyar falu programmal eddig több ezer települést segítettünk, a munkát idén is folytatjuk”

– olvasható a kormány közösségi oldalán.

A közzétett videóban Gyopáros Alpár kormánybiztos kiemelte, hogy a falusi csok több mint 36 ezer vidéki család otthonteremtését segítette.

Több mint háromezer kilométer felújított alsóbbrendű út készült el a program részeként

– tette hozzá a kormánybiztos.

Borítókép: Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos beszédet mond a Magyar falu program támogatásával nyílt kisbolt avatásán (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.