Tragédia a Keleti pályaudvarnál: meghalt egy taxis

A sofőr feltehetően szívinfarktust kapott, még félre tudott állni az autójával.

Magyar Nemzet
Forrás: Blikk.hu2023. 01. 24. 12:16
null
Budapest, 2022. november 17. A fõváros Keleti pályaudvarának csarnoképülete reggeli szürkületben és járókelõk a Baross téri aluljáróban. A Keleti pályaudvar Budapest legforgalmasabb személypályaudvara, amely a nevét nem csak a földrajzi fekvésérõl kapta, hanem a keleti országrészekkel és a Balkánnal fenntartott kapcsolata miatt is. Rochlitz Gyula és Feketeházy János tervei alapján épült eklektikus stílusban és 1884. augusztusa óta szolgálja az utazókat. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tragédia történt a Keleti pályaudvarnál, legalább tíz rendőrautó érkezett a helyszínre nem sokkal fél 12 után.
A Blikk értesülései szerint a helyszínen tragédia történt: elhunyt egy taxis. Egyelőre nem tudni a pontos okokat, a sofőr feltehetően infarktust kapott. A lap értesülései szerint a férfi vezetés közben lett rosszul, ám még félre tudott állni. Az életét azonban már nem tudták megmenteni – közölték.

Borítókép: Illusztráció – A főváros Keleti pályaudvarának csarnoképülete reggeli szürkületben  (Fotó: MTVA/Jászai Csaba )
 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.