Dobrev nem válaszol a gyermekvédelmi kérdésekre, Niedermüller szerint viszont biztonságban vannak a gyerekek + videó

Megmozdulást szervezett a héten Cseh Katalin az Európai Parlament strasbourgi épületébe. Közös fényképezésre hívta azokat a baloldali képviselőket, akik szintén ellenzik a magyarországi gyermekvédelmi törvényt. A Mediaworks DK-s politikusokat kérdezett az ügyről.

MAGYAR NEMZET
2023. 03. 17. 12:32
20221029 Budapest A Demokratikus Koalíció XII. kongresszusa Fotó: Mirkó István (MI) Magyar Nemzet képen: Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának vezetője Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mi, szülők vagyunk felelősek a gyermekeinkért.” Ez a gyermekvédelmi törvény egyik alapvetése, a fenti mondatot azonban nem más, mint Niedermüller Péter mondta a Mediaworksnek. 

Erzsébetváros DK-s polgármestere azonban azt is hozzátette: nem tud arról, hogy lenne Magyarországon olyan erő, ami veszélyezteti a gyerekeket, politikai propagandának tartja a témát. Cseh Katalin akciójáról pedig nem hallott.

Dobrev Klára, a DK árnyék-miniszterelnöke azonban nem volt hajlandó válaszolni a gyermekvédelmi témakörben feltett kérdésekre, helyette inkább az általuk szervezett klímakonferenciáról kezdett el beszélni.

Borítókép: Dobrev Klára (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.