„Ez különbözteti meg a politikust az államférfitól”

Míg Gyurcsány Ferenc szitkozódott, addig a magyar kormányfő egész beszédében a magyar szabadságharcban is szerepet vállaló Petőfi Sándort méltatta.

Magyar Nemzet
2023. 03. 15. 16:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Míg Gyurcsány Ferenc mai emléknapi beszédében inkább aktuálpolitikai kérdésekkel foglalkozott, szitkozódott, választókat sértegetett és unalmasan orbánozott, addig a magyar kormányfő egész beszédében a Nemzeti dalt megíró, s a magyar szabadságharcban is szerepet vállaló Petőfi Sándor költőnket méltatta, aki idén ünnepelné 200. születésnapját” 

– írta közösségi oldalán Talabér Krisztián politológus, a Nézőpont Intézet elemzője. Talabér bejegyzésében Orbán Viktor miniszterelnök és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnökének március 15-i beszédét hasonlította össze. 

Bejegyzése végén megjegyezte, a beszédek kiváló példái voltak annak, „hogy mi is különbözteti meg a politikust az államférfitól”.

Borítókép forrása: Talabér Krisztián Facebook-oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.