Hamarosan megérkezik a tavasz, holnap akár tizenöt fok is lehet

Jobb, ha előkeresi azt a napszemüveget.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 03. 07. 17:38
Budapest, 2018. január 6. Járókelõk a tavaszias idõben Budapesten, a idõsebb Antall József rakparton 2018. január 6-án. Az év elsõ hétvégéjén is folytatódott a szokatlanul enyhe téli idõ, megdõlt az országos napi melegrekord, az ország több pontján 17 Celsius-fokot is mértek. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár általánosságban véve erősen felhős lesz az ég szerdán, többször vékonyodik, vagy válik szakadozottá a felhőtakaró, és inkább a délelőtti órákban számíthatunk több napsütésre – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

Megjegyzik, bár kedden átmenetileg kisebb esély van esőre, szerdára virradóra elszórtan előfordulhat záporeső, legkisebb eséllyel az északnyugati tájakon. 

Napközben viszont nem kell azon aggódnunk, hogy legyen nálunk esernyő, ugyanis nem valószínű csapadék, csak estétől alakulhatnak ki az északkeleti megyékben záporok. Széllel eleinte nem, aztán a nap második felétől jobb lesz számolni, egyre nagyobb területen. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet nagyrészt 1 és 6 Celsius-fok között valószínű, csak néhány helyen lehet gyenge fagy. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 10 és 16 Celsius-fok között alakul. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.