időjárás 22°C Klotild 2023. június 3.
logo

Késes támadó próbált megerőszakolni egy kiskorú lányt egy csepeli panel liftjében

Magyar Nemzet
Forrás: Ripost
2023.03.21. 17:20 2023.03.21. 17:32
Késes támadó próbált megerőszakolni egy kiskorú lányt egy csepeli panel liftjében

Az elkövető fojtogatással és késsel próbálta szexre kényszeríteni a 13 éves kislányt egy csepeli panelház liftjében hétfő délután.

Éppen bátyjával tartott hazafelé a kiskorú lány, amikor testvérét lehagyva előrement. A kislányt egy idegen férfi követte a liftbe, ahol az összes gombot megnyomta annak érdekében, hogy beragadjanak. Mire a fiú odaért, a lift már zárva volt, ahol testvére hangos segélykiáltására lett figyelmes. Amikor sikerült kinyitni a lift ajtaját a férfi elmenekült. A rendőrséget a szomszédok riasztották – idézte fel a Ripost az esetet.

Mondtam neki, hogy ne féljen, mert itt vagyok. Mondtam neki, hogy nyomja a csengőt... De ő akkor már nem fért oda a gombokhoz

– nyilatkozta a fiú a lapnak.

A kislány a családjának az mesélte az esetről, hogy a férfi megragadta és szorongatta a nyakát a liftben. Ezután üvöltözve fenyegette, hogy megkéseli, ha nem húzza le nadrágját. Az áldozat ezt megtagadta a férfinak.

Az eset után a 13 éves kislányt kórházba szállították, mert fojtogatás nyomai látszódtak a nyakán, de a lap információi szerint már jobban van. 

A rendőrök kiérkezése után ellenőrizték a biztonsági kamera felvételeit, amelynek köszönhetően hamar azonosították, majd elfogták a férfit. 

A Telex.hu megkeresésére a rendőrség megerősítette, hogy elfogta a 33 éves férfit hétfő délután. A feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki kétrendbeli szexuális erőszak kísérletének vádjával. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését – írták.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)


 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.