Kislányokat zaklathatott egy férfi az egyik budapesti fürdőben

Rendőrök lepték el a helyszínt.

Magyar Nemzet
Forrás: Ripost2023. 03. 22. 14:34
Budapest,,Hungary,-,Drone,Perspective,Of,Buda,Castle,With,Szechenyi
1468299647 Fotó: Attila Csipe
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szexuális visszaéléssel gyanúsítanak egy 56 éves férfit, a Ripost információi szerint azért, mert kislányokat fogdosott a medence vizében. A lap beszámol arról is, hogy március 18-án rendőrök lepték el az Íves úti Aquaworldöt, miután az egyik vendég két kislányt molesztált. Mindezt egy másik, szintén ott tartózkodó vendég mondta el a lapnak. 

A fürdőző vendég elmondása szerint a rendőrök délután öt óra körül érkezhettek meg a helyszínre, majd megdöbbent, amikor az ott dolgozóktól megtudta, hogy a rendőröket miért hívták ki.

„Elmondták, hogy a rendőrök azért jöttek, mert egy férfi fogdosott két tíz év körüli kislányt… Olyan szomorú, hogy ilyen megtörténhet, főleg egy ennyire színvonalas helyen. Persze erről a fürdő nem tehet, nem lehet kiszűrni az ilyen aberráltakat” – fogalmazott a szemtanú.

A lap megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, ők az alábbi tájékoztatást adták az ügyben.

„Az említett ügyben a rendőrök bejelentés alapján intézkedtek, és egy 56 éves férfit állítottak elő, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának nyomozói szexuális visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként, és őrizetbe vettek.”

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock/Csipe Attila)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.